IMALA JE 23 GODINE I 169 KILOGRAMA: Smršala je 92 kile i prava je BOMBA, a ovo je njen RECEPT ZA USPEH! (FOTO)
Simon je nekada izgledala potpuno drugačije, Foto: Printscreen/Instagram/simone_anderson

DOVELA TELO DO SAVRŠENSTVA

IMALA JE 23 GODINE I 169 KILOGRAMA: Smršala je 92 kile i prava je BOMBA, a ovo je njen RECEPT ZA USPEH! (FOTO)

Anderson danas vežba svaki dan i 80 posto vremena pokušava da se hrani zdravo s fokusom na proteine

Objavljeno:

Simon Anderson iz Oklanda na Novom Zelandu imala je 23 godine kada je vaga pokazala da je došla do 169 kilograma. Tada je počela da vežba po sat vremena dnevno.

- Imala sam 169 kilograma i bila sam jako, jako velika. Tada sam počela sa sat vremena vežbanja dnevno i to samo šetanje i plivanje, kako ne bih previše opterećivala kolena. Tada sam imala 23 godine. Kada su se kilogrami počeli da se tope i kada sam malo dobila na snazi, krenula sam u teretanu - započela je svoju priču o gubitku kilograma Simon Anderson (27).

Prestala je da jede prerađenu hranu i pokušala da se hrani najzdravije što je mogla.

- Nije sve išlo savršeno i glatko pa sam malo varala s želeima u kojima je bio smanjen udeo šećera kada mi se jelo slatko. Nakon dva meseca otišla sam na operaciju na kojoj su mi uklonili deo želuca. To je za mene bio spas, bez te operacije danas ne bih bila ovde gde sam sad. Borila sam se s kilogramima 10 godina i to mi je bila poslednja nada. Veoma mi je drago što sam se odlučila da odem na operaciju. Jedino mi je žao što to nisam radila ranije - priča Simon.

Nakon operacije je sve više povećavala intenzitet vežbanja pa je u teretani provodila i po dva sata dnevno.

- To je sve individualno. Znam da je mnogima oporavak nakon operacije bio težak, ali meni je sve prošlo u najboljem redu. Vratila sam se na posao dva dana kasnije, a jedino što sam osećala je bila neka težina u želudcu, kao da sam se najela kamenja - prisetila se.

Iako se držala stroge dijete i redovno vežbala, Simon je ostao višak kože.

Krajem 2015. bila je na operaciji koja je trajala 9 sati i koju je platila oko 16 hiljada evra.

- Otišla sam u Ameriku kod doktora Repte. Podigao mi je i povećao grudi i pozabavio se viškom kože. Zaista mogu da ga preporučim jer je obavio odličan posao i njegov rad zapravo govori sam za sebe - otkrila je.

Simon je tek tada bilo teško i priznaje da je oporavak od te operacije bio pravi 'pakao'.

- Taj oporavak je bio nešto na šta nikako nisam mogla da se pripremim. Bila sam naivna i mislila sam da sam ja čvrsta i da će mi to biti 'mačji kašalj'. Ipak, prvih pet dana sam zažalila zbog svega. Iako sam znala zbog čega sam to uradila, više mi nije bilo ni do čega. Toliko me sve bolelo da nisam mogla ni da se pomerim, a kamoli da pokušam nešto da uradim. Bilo je baš teško i trebalo mi je šest nedelja da opet počnem da vežbam, a cela godina da počnem da se osećam normalno. Čak četiri meseca sam ekstremno oticala i cela sam bila naduta, što je sve normalno, ali baš je bilo teško - požalila se.

Anderson danas vežba svaki dan i 80 posto vremena pokušava da se hrani zdravo s fokusom na proteine. Uskoro će opet u Ameriku kako bi se rešila viška kože u donjem delu tela.

- To mi je ostvarenje sna. Idem kod istog doktora koji mi je pre dve godine sredio gornji deo tela i verujem da ću opet biti oduševljena rezultatom. Rešiću se viška kože na zadnjici i bedrima. Takođe ću sve to malo podići i zategnuti. Nisam se ni nadala da ću moći na operaciju tako brzo - oduševljena je Simon.

Iako ju je malo strah od oporavka nakon operacije, zna šta želi i odlučna je da će izdržati sve bolove kako bi opet mogla da bude zadovoljna svojim telom.

Simonini uobičajeni dnevni obroci:

Doručak: Proteinski šejk s bananom i mlekom.

Jutarnji čaj: Uz jutarnji čaj pojede šaku oraha i neko voće.

Ručak: Omlet s povrćem.

Večera: Smeđi pirinač, losos, avokado i tvrdo kuvano jaje.

Savet: Popijte čaj nakon večere kako bi sprečili želju za slatkim.

BONUS VIDEO: ESPRESO HELIJUM: Nevena Božović na helijumu je nešto najsmešnije što ćete danas čuti!

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.