Poznata šminkerka otkriva: Uz pomoć ovog trika, usne će vam izgledati veće! Potrebne su vam samo ove DVE STVARI!
Šminkerka otkrila trik za povećanje usana, Foto: Pixabay

WOW

Poznata šminkerka otkriva: Uz pomoć ovog trika, usne će vam izgledati veće! Potrebne su vam samo ove DVE STVARI!

Najbitnija je hidratacija usana

Objavljeno:

Poznata šminkerka poznatih, Kejt Sajnot otkrila je zanimljiv trik uz pomoć kog zvezde vizuelno vole da uvećaju svoje usne.

Suština ovog trika jeste nanošenje različitih proizvoda na usne koji će ih negovati i prirodno nabubriti kako bi izgledale veće. Prvi proizvod jeste krema za predeo oko očiju.

- Kremu za predeo oko očiju treba stavljati na usne jer usne čini ista tanka i osetljiva koža. Pored toga, krema je delikatnija, a ono što je dobro za kožu oko očiju – dobro je i za kožu oko usana, pa je možete zato koristiti za hidrataciju usana - objasnila je Kejt.

Nakon što se krema stavi na usne, treba je ostaviti nekoliko minuta poput maske, a zatim preko naneti balzam za dodatnu hidrataciju. Ovaj korak možete uraditi pre odlaska na spavanje kada želite da sutradan imate punije usne, ali i sat vremena pre šminkanja. Ovaj trik Kejt uvek upotrebljava kada šminka poznate ličnosti, ali i mlade koje žele da na svom velikom danu izgledaju savršeno.

- Za hidrataciju usana je hijaluronska kiselina najbolja, pa su tako proizvodi koji je imaju idealni za korišćenje. Hijaluronska kiselina hidrira kožu i povećava joj kapacitet zadržavanja do čak hiljadu puta više, a takođe i svu vlažnost sakuplja na površini kože - kaže Kejt.

Sada znate koliko je hidratacija usana bitna i zašto ima veliki uticaj na njihov izgled.

BONUS VIDEO: Profesionalni šminker na delu: Kako da se našminkate za Novu godinu

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.