Razvela sam se posle 19 godina braka, SAD IMAM SEKS S KIM STIGNEM: Da li ćete osuditi ovu ženu kada pročitate njenu ISPOVEST?
Nakon neuspelog braka odlučila se da vodi život pun seksualnih avantura, Foto: Shutterstock

ISKRENA

Razvela sam se posle 19 godina braka, SAD IMAM SEKS S KIM STIGNEM: Da li ćete osuditi ovu ženu kada pročitate njenu ISPOVEST?

"Moja porodica bi bila zgrožena kad bi saznala šta radim, a verovatno bih im se i zgadila"

Objavljeno:

Nakon dugogodišnjeg braka u kojem ju je muž stalno varao, i godina koje je provela sama, ova žena se odlučila na život pun seksualnih avantura i sad se pita da li je to bila pogrešna odluka.

Ova žena trenutno je u velikoj nedoumici. Nakon nesrećnog braka mislila je da će svoju sreću pronaći u seksualnim avanturama. Pomoć je potražila od Sanove kolumnistkinje.

Draga Deidre,

Stalno imam seks s muškarcima koje sam tek upoznala i nikako ne mogu da prestanem to da radim. Šokirana sam sama sobom i svojim ponašanjem. Moja porodica bi bila zgrožena kad bi saznala šta radim, a verovatno bih im se i zgadila.

Problem je što imam naviku da se opijam u barovima kako bih lakše upoznala muškarce s kojima kasnije imam usputni seks. Ali, bez obzira na sve, i dalje nastavljam to da radim.

Imam 43 godine... 19 godina sam bila sam u braku s čovekom koji me sve vreme varao, prvi put nedugo nakon što smo se vratili s medenog meseca.

Nakon 19 godina mi je sve to dozlogrdilo i razvela sam se. To njemu nije bilo nikakvo iznenađenje. Verovatno se pitao zašto ga nisam ostavila i ranije.

Sledeće dve godine sam sedela kod kuće i vreme provodila gledajući televiziju. Jedne večeri javila mi se jedna stara prijateljica i predložila da se nađemo na piću. Sva srećna što ću nakon dugo vremena izaći negde, pristala sam.

Jedno veče odlučila je da izađe sa drugaricom u provod
Jedno veče odlučila je da izađe sa drugaricom u provod foto: Profimedia

Nakon sat vremena čekanja u kafiću da se pojavi, poslala mi je poruku da ipak neće doći. Bilo mi je muka od pomisli da se vratim u prazan stan. Ostala sam, a nakon nekog vremena muškarac mojih godina mi je prišao i pitao me da li imam nešto protiv da se sedne sa mnom. Pristala sam i uskoro smo se zapričali o svemu i svačemu.

Ne sećam se kad sam poslednji put razgovarala s nekim ko me je stvarno slušao.

Predložio mi je da odemo kod njega na još jedno piće nakon čega bi me otpratio kuće. Bilo nam je zabavno i prespavala sam kod njega. To je bio fantastičan osećaj - kad te neko želi. Nastavili smo se da se viđamo još neko vreme, sve dok nije dobio posao van zemlje.

Umesto tuge zbog njegovog odlaska, odlučila sam da nastavim da izlazim. Istražila sam klubove i barove u tom delu grada i upoznala sam mnogo interesantnih muškaraca. Većina tih upoznavanja je završila seksom.

Odlučila je da redovno izlazi sama i traži muškarce koji bi mogli da joj budu dobri seksualni partneri
Odlučila je da redovno izlazi sama i traži muškarce koji bi mogli da joj budu dobri seksualni partneri foto: Shutterstock

Navikla sam se na ovakav život i odlučila sam da redovno izlazim sama i tražim muškarce koji bi mi bili dobri seksualni partneri. Da to ne radim, bila bih usamljena. Tako da me zanima, da li grešim što se ovako ponašam? Želja za društvom i da te neko želi i ceni ne bi trebalo da bude nešto loše.

Deidre odgovara:

Nema ničeg lošeg u želji za seksualnim zadovoljstvom. Ali, verujem da si toga i sama svesna - ovo je jako rizično ponašanje.

Osim što postoji velika šansa da nekog pogrešno proceniš i dovedeš se u opasnu situaciju s nekim koga zapravo ne znaš, mogla bi se zaraziti infekcijama i polnim bolestima.

Verovatno se deo tebe želi osvetiti bivšem za svu tugu i nesreću koju ti je doneo u braku, ali vreme je da okreneš novu stranicu i kreneš dalje.

Pre mnogo godina si donela pogrešnu odluku, ali danas znaš puno više o svetu i muškarcima, stoga ne postoji razlog da ponovo budeš s nekim ko nije dobar za tebe.

Kolumnistkinja je posavetovala da bude u vezi sa jednim muškarcem koji će je voleti i poštovati
Kolumnistkinja je posavetovala da bude u vezi sa jednim muškarcem koji će je voleti i poštovati foto: Pixabay.com

Bila bi puno srećnija i ispunjenija kada bi se posvetila vezi s jednim čovekom koji te voli i poštuje, nego tražeći seksualne avanture s muškarcima od kojih već sledeći dan nemaš ništa.

Veza s nekim ko te voli i poštuje bi daleko više poboljšala tvoj život od mnogobrojnih seksualnih avantura od kojih sledećeg dana ništa nemaš.

BONUS VIDEO: Aleksandar je za 365 dana pročitao 300 knjiga

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.