TOP 10 MODNIH TRENDOVA za 2018: Devojke, ove komade MORATE imati u svom ormaru! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

BEZ GREŠKE!

TOP 10 MODNIH TRENDOVA za 2018: Devojke, ove komade MORATE imati u svom ormaru! (FOTO)

Godišnje istraživanje Pinteresta pokazalo je kako će ovih 10 modnih trendova biti daleko najpopularniji - neki su potpuno neočekivani i novi, dok se drugi sigurno već nalaze u tvom ormaru

Objavljeno: 12:58h

Pinterest je predstavio svoj spisak modnih trendova koje ćemo svi nositi u 2018. godini, ali i one na koje ćemo u potpunosti zaboraviti...

Iako samo vreme može da pokaže koji trendovi će ostati, a koji otići, Pinterest je dosta dobar pokazatelj toga šta možemo očekivati tokom sledeće godine. Godišnje istraživanje Pinteresta pokazalo je kako će ovih 10 modnih trendova biti daleko najpopularniji - neki su potpuno neočekivani i novi, dok se drugi sigurno već nalaze u tvom ormaru!

Veeeeelike minđuše

Prošle godine su se nosile stejtment minđuše. Onako, baš jako. Ove godine će stejtment minđuše doći na sasvim novi nivo! Ultra veliki ringovi kao i metalne i akrilične strukture komadi su koje nećemo moći da izbegnemo!

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara) on

Široke pamtalone

Još jedan komad koji se uspešno prebacio iz prošle u novu godinu. Zaboravi na skini modele, široke pantalone su možda i najveći trend za 2018.!

A post shared by Jelena Peric (@j_make_up) on

Beretke

Pripremi se za "très chic" 2018. godinu! Ovo je IT kapa za sledeću sezonu, a već se nalazi i u kolekcijama gotovo svih haj strit brendova.

A post shared by Lydia (@lydiaemillen) on

Logomanija se vratila

Ako kojim slučajem nisi primetila, nosi se - logo! I to što veći, što raskošniji, što upadljiviji. Gucci kaiš, Levis majica, Kenzo pulover. Logo trend ne ide nigde i u 2018. će se vrlo verovatno nositi još više!

A post shared by Gucci (@gucci) on

Samo slojevi

Slojevi nisu samo esencijalni zimi, oni u svakoj sezoni svakom tvom looku dodaju određenu dozu ekspresivnosti i posebnosti. Oversized puloveri, kimono jakne i duže košulje postaće deo svakog ženskog ormara jer su najlakši za slojevito kombinovanje.

Plastic Fantastic

Znaš one Instagramske plastične čizmice koje sve "it" cure nose. Da, više ih nećeš viđati samo na društvenim mrežama. Plastične čizme i cipele i u prolećnoj i letnjoj sezoni vodiće će glavnu reč u haj strit modi i odmah ćemo ti reći - ako ih dobro iskombinuješ, mogu izgledati odlično!

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Prorezi

Nismo baš navikli da nosimo odeću s prorezima, ali ako je suditi prema Pinterestu u 2018. ćemo početi! Ovaj jednostavni detalj nalazimo na tunikama, mini suknjama, pa čak i hoodie majicama!

Originalne plave farmerke

Ove pomalo vintidž farmerke napokon se vraćaju! Tamni teksas, srednja visina struka i ravne nogavice sve su čemu težimo u džins svetu.

A post shared by Dora Predojevic (@dorica505) on

Čarape sa šljokicama

Čarape uz sandale. Čarape uz cipele. Čarape uz čizme. Odaberi šta god želiš - jer ovaj super stejtment trend je sve što ćemo viđati u 2018.!

A post shared by Fatima Ilay (@ayil9881) on

Ukrašena obuća

Pripremi se da tvoje cipele vode glavnu reč! Biseri, perlice, kopče. Što ukrašenije, to bolje.

A post shared by Rita Rumora (@ritarumora) on

BONUS VIDEO: Anita Mitić, Espreso intervju

(Espreso.co.rs/Miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.