Šta oblik vaših zuba otkriva o vašem karakteru? (FOTO)
Foto: healthhacks.be

kakvi ste vi?

Šta oblik vaših zuba otkriva o vašem karakteru? (FOTO)

Pokaži mi zube i reći ću ti ko si! Ovu teoriju je navodno razvio otac medicine, Hipokrat. Isprobajte je!

Objavljeno: 09:59h

Ovakve obrve nikad do sad niste videli, a posle njih više nećete znati šta da mislite! (FOTO)

Pokaži mi zube i reći ću ti ko si! Od sada pa nadalje, više ne morate čak ni da razgovarate sa nekim da biste saznali nešto o njegovoj ličnosti. Samo im pogledajte sekutiće kada nešto kažu ili se nasmeju! O toj osobi možete otkriti sve preko njenih zuba.

Naravno, i vi ćete na isti način pokazati ko ste - što će verovatno biti zanimljivo osobi sa kojom ste u društvu. Ovu teoriju je navodno razvio otac medicine, Hipokrat. Isprobajte je!

foto: healthhacks.be

1. Četvrtasti sekutići

Ako su vaši zubi četvrtastog oblika, vi ste verovatno mirna osoba koja može da kontroliše svoje emocije. Zbog vašeg smirenog i rezervisanog karaktera, ponekada odajete utisak da se držite na distanci.

foto: healthhacks.be

2. Ovalni sekutići

Ovaj oblik ukazuje na umetničku i kreativnu dušu. Imate oko za detalje i znate da sitnice mogu da naprave veliku razliku. Empatični ste i razumete osećanja drugih ljudi. Ponekada se izgubite u razmišljanjima i teško vam je da držite pažnju na nečemu duže vreme.

foto: healthhacks.be

3. Trouglasti sekutići

Vi ste optimistična, bezbrižna i dinamična osoba. Volite da budete sa ljudima i brzo stičete prijatelje. Zapravo, bojite se samoće i toga da budete sami.

foto: healthhacks.be

4. Pravougaoni sekutići

Ako imate pravougaone sekutiće, vi ste rođeni za šefa. Imate snažne liderske veštine i brzo donosite odluke. Odlučni ste u ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Nekada ste previše fokusirani na sebe, pa drugi ljudi stiču utisak da ste egoistični.

foto: healthhacks.be

(Espreso.co.rs / Izvor: fokuzz.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.