Istopiće vam se u ustima: Punjene čokoladne kapućino kuglice (RECEPT) (VIDEO)

DA BUDU UKUSNIJE MESITE RUKAMA

Istopiće vam se u ustima: Punjene čokoladne kapućino kuglice (RECEPT) (VIDEO)

Za kolač na brzinu pripremite ove neodoljive bombonice, opiće vas svojim jedinstvenim ukusom
Objavljeno:

Ovo je jedan od najbržih kolača na svetu, idealan je za sve prilike. Naravno kao i svaki čokoladni kolač izuzetno je lepog ukusa, a koliko je legan topi se na jeziku, Nežan i zavodljiv baš kao i sama čokolada. Oduševite goste super brzom kuglom od čokolade (RECEPT) (VIDEO) Sastojci: Za oko 35 kuglica 1 belance 200g otopljene čokolade 3 kašike mleka 1 kesica kupućina 250g mlevenih oraha 100g šećera u prahu Piletina sa slaninicom: Dobro zvuči, još bolje miriše (RECEPT) (VIDEO) Za bele kuglice: 100g šećera u prahu 2 kuvana i propasirana žumanca 1 kesica vanilin šećera 70g putera To se zove ljubav: Kada od dragog svakog jutra dobijete ovakav doručak u krevet (FOTO)

Print Screen YouTube
Za posipanje: Mleveni orah Čokoladne mrvice Istopljena čokolada Obrok za minut: Savršeno jaje sa slaninom u korpici od hleba (RECEPT) (VIDEO) Priprema: Belance izmešati sa šećerom i dodati istopljenu čokoladu, mleko, kapućino i orahe. Posebno umutiti puter i šećer, dodati propasirana žumanjca i vanilin šećer. Najbrži ručak koji ste do sada spremili: Piletina u zavodljivom balzamiko sosu (VIDEO) Od smese oblikovati male kuglice i staviti ih u zamrzivač na pola sata da se stegnu. Od tamne smese praviti malo veće kuglice.
Print Screen YouTube
Tamnu kuglicu malo spljoštiti, u nju staviti žutu kuglicu, prekriti tamnom smesom i dlanovima oblikovati. 6 najjednostavnijih načina da ispečete kestenje, a da vam ne eksplodira u rerni (RECEPT) (VIDEO) Kuglice po želji uvaljati u mlevene orahe, istopljenu čokoladu ili čokoladne mrvice. Za detaljnija uputstva pogledajte video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.