Foto: Bakina kuhinja
prijatno
Hrskave, a meke kao puter: Bakin recept za pileće šnicle koje ćete obožavati, ništa ukusnije dugo niste probali
Odlična ideja za ukusan obrok koji uspeva svima.
Objavljeno:
Spremite ukusan ručak u kojem će uživati cela porodica.
Potrebno je:
- par belog pilećeg mesa
- 50 gr prezli
- 50 gr brašna
- 2 jaja
- 2-3 kašike mleka
- malo belog luka u granulama soli
- po želji bibera ulje
Priprema:
Šnicle iseći na tanko pa izlupati izmđu foline. Svaku posoliti i posuti granulama belog luka po želji i ml biberom.
Uvaljati u brašno u umućena jaja sa mlekom pa u prezle. Pržiti u dubokom ulju poklopljene pa kad porumene okrenuti i više ne poklapati.
Vaditi kad su rumene na papirni ubrus. Servirati tople.
Hrskave, a meso mekano kao puter. Ukus vrhunski osećaju se na beli luk tako sočne.
Bonus video:
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!




