Bećarac, Foto: Jela Jelena Petrović
prijatno
Bećarac po starinskom receptu: Ručak pun povrća prste da poližete, ukusan obrok spreman je očas posla
Ukusan ručak kojem malo ko može odoleti.
Objavljeno:
Brza večera koja se priprema lako, a rezultat je bogato i sočno jelo - bećarac. Služi se toplo, a može biti prilog uz meso ili ribu, ili se jesti uz beli sir.
Sastojci:
- Crni luk
- Paprika
- Paradajz
- Jaja
Savet:
Može se dodati beli luk, začini, kao i suvo meso ili kobasica.
Priprema:
Crni luk se dinsta na ulju, dodaju se iseckana paprika i paradajz, pa se krčka dok tečnost ne ispari. Na kraju se umešaju jaja.
Bonus video:
(Espreso/Stil/prenosi:B.S.)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!




