Neodoljiva
Ova torta se sprema bez da uključite rernu! Brza je i jeftina, a svaki ukus je FANTAZIJA
Idealna je za sve prilike, lako se sprema i ne zahteva pečenje, a rezultat je neodoljivo sočan i kremast desert koji će svi voleti.
Ako želite da probate tortu koja će vas oduševiti jednostavnošću i bogatim ukusom, onda je "Torta fantazija" pravi izbor za vas.
Ova brza i jeftina torta spaja tamni i svetli keks sa kremastim filovima od čokolade i slatke pavlake.
Idealna je za sve prilike, lako se sprema i ne zahteva pečenje, a rezultat je neodoljivo sočan i kremast desert koji će svi voleti.
Pripremite je unapred i uživajte u svakom zalogaju ove prave fantazija
Potrebno je:
200 gr tamnog keksa
200 gr svetlog keksa /Petit Beurre/
50 gr maslaca
2 pudinga od čokolade
2 pudinga o slatke pavlake
2 kašike prah šećera
1 l mleka
4 kašike šećera
2 vanilin šećera
Priprema
Skuvati puding na mleku dodati šećer po želji i vanilin . Ja sam dodala po 1kašiku.
Maslac podeliti na pola pa u vruć puding čokoladni i svetli slatke pavlake ubaciti maslaci mešati da se istopi i prohladi pa mikserom izmiksati.
Uzani pleh obložiti folijom.
Svetli keks premazati slatku pavlaku a tamni sa čokoladni i lepiti jedan do drugog i redjati niz duž pleha.
Sa strane staviti keks sa filom.
Izvrnutu torticu na pleh Ostatko tamnog fila premazati sa strane a odozgo svetlim.
Sa strane posuti kokos a odozgo rendanom čokoladom Ostaviti preko noći da keks upije i torta se malo stegne.
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!






