Kremasta salata koja najbolje ide uz jela sa roštilja: Evo kako da vam uvek uspe, važno je da znate pravu meru
Foto: Fabin Ponce / Alamy / Alamy / Profimedia

prijatno

Kremasta salata koja najbolje ide uz jela sa roštilja: Evo kako da vam uvek uspe, važno je da znate pravu meru

Jednostavno se pravi, ali retko ko uspe da joj pogodi pravu mer.

Objavljeno:

Urnebes salata veoma je popularna na prostoru Balkana. Jedno je od omiljenih dodataka jelima, posebno mesu sa roštilja. Jednostavno se pravi, ali retko ko uspe da joj pogodi pravu meru kod dodavanja sastojaka kako bi ona bila kremasta.

Sastojci:

  • 100 g starog sira ili fete
  • 30 g tucane ljute paprike
  • 20 g mlevene slatke paprike
  • 20 g belog luka
  • 20 cl suncokretovog ulja

Način pripreme:

Sve sastojke dobro izmešajte dok masa ne postane homogena.

Bonus video:

01:43

JEDNOSTVAN RUČAK UZ SLATKIŠ NA KRAJU NA ZLATIBORSKI NAČIN! Obradujte ukućane ovim receptom: Brzo, lako, a ukusno

(Espreso/Krstarica/prenosi:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.