recept
Nikad nećete poželeti da se omrsite! Osvanuo recept za najbolju posnu ribu iz đuveča! Oduševiće vas
Divno jelo iz đuveča
Kuvarica Jelena Petrović nam ovog jutra donosi recept za posnu ribu sa povrćem.
Potrebno:
riba bilo koja
1 glavica crnog luka
1-2 sveže paprike
2 šargarepe
1 zelena
2 kašike barenog pirinča
50 gr graška
2 krompira
3 čena belog luka
ml paprika
suvi začin
ml biber
Priprema:
Ribu posoliti pobiberiti iseći beli luk pa izmežati sa ribom i poklopiti.
Na ulju propržiti na rebarca luk, papriku i šargarepu.
Dodati grašak pirinač i stavite suvi začin i ml papriku. Sve izjednalite.
Dinstajte još malo. Sipajte iz tiganja u djuveč a odozgo nasecite na listiće paradajz pa poredjajte preko povrća.Ubacite neku krišku limuna
Poredjajte ribu sa belim lukom. Malo dodajte odozgo ulja, poklopite i djuveč stavitie u rernu oko 40 -50 minuta
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!






