NAKON ŠTO JE OTKRILA OVAJ TRIK, RADI GA STALNO: Jovanka je ISEKLA LUK na 4 dela i uveče stavila PORED KREVETA
Preporodila se, Foto: Profimedia

trik

NAKON ŠTO JE OTKRILA OVAJ TRIK, RADI GA STALNO: Jovanka je ISEKLA LUK na 4 dela i uveče stavila PORED KREVETA

Jovanka je čula da crnim lukom može da reši problem koji je dugo muči i rešila je da proba

Objavljeno:

Komarci su neprijatelji mirnog sna tokom svakog leta. Čim zaspite, oni počnu uporno da zuje oko vaših ušiju i ne daju vam da učvrstite san. Jovanka je muku mučila sa njima. Ustajala je noću, jurila ih, ubijala jastucima, ali nije mnogo pomoglo. Oni su se opet pojavljivali i zujali joj oko ušiju, nije imala mira. A onda se požalila prijateljici koja joj je rekla da isproba trik sa crnim lukom.

Zašto crni luk?

Zašto crni luk?
Zašto crni luk?foto: Profimedia

Crni luk ima jak miris koji može oterati komarce jer ga mrze. Zato uzmite dve glavice crna luka, isecite ih na četvrtine i stavite u spavaću sobu. Poređajte komade crnog luka pored kreveta, sa obe strane ili ih stavite na noćne stočiće. Mirno ćete spavati sve do jutra, jer će komarci pobeći od njegovog jakog mirisa.

Drugi prirodni načini

Postoje mnoge druge prirodne metode za teranje komaraca. Biljke, poput lavande, ruzmarina i geranijuma mogu ih takođe oterati svojim mirisom. Kupite esencijalno ulje ovih biljaka, nakapajte na komadiće vate i stavite pored kreveta. Zaštitiće vas od dosadnih komaraca. Na terasi gajite ove biljke u saksijama, pa vam komarci neće dosađivati kada sedite u toplim letnjim večerima.

BONUS VIDEO:

02:37

EVO KAD I GDE NAJČEŠĆE UBADAJU KOMARCI KOJI PRENOSE VIRUS ZAPADNOG NILA! Dr Drakulović daje preporuke zaštite od zaraznih insekata

(Espreso / Naj žena / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.