EVO KOLIKO GODINA IMA LJUBAVNICA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA S KOJOM JE BIO ZA NOVU GODINU: Dileta je RAK RANA muškarcima
Dileta Leota, Foto: Printscreen/Instagram/dilettaleotta

obRATITE PAŽNJU

EVO KOLIKO GODINA IMA LJUBAVNICA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA S KOJOM JE BIO ZA NOVU GODINU: Dileta je RAK RANA muškarcima

. Zbog atraktivnog izgleda mami muške uzdahe i postala je veoma popularna širom planete, a posebno je u žižu interesovanja došla zbog afere sa Zlatanom Ibrahimovćem.

Objavljeno:

Dileta Leota je italijanska televizijska voditeljka, model i poznata ličnost iz Katanije.

Leotta trenutno predstavlja prenose Serije A za DAZN od sezone 2018–2019. Ranije je predstavila utakmice Serije B na Ski Sportu sa Đanlukom Di Marcijem i Lukom Markeđanijem. Od aprila do avgusta 2018, Leotta je radila zajedno sa Aidom Jespikom kao voditeljka 105 Take Avai, programa Radija 105. Leotta je sa Frančeskom Fakinetijem bila domaćin Mis Italije za 2018. koju je angažovao La7 i pobedila Karlota Mađorana. Godine 2020. Leotta je ko-predstavila 70. godišnje izdanje muzičkog festivala u Sanremu. Leotta je studirao pravo na Univerzitetu Luis u Rimu i diplomirao 2015. godine.

U martu 2023. ona i Loris Karius, njen partner i profesionalni nemački golman, objavili su da je trudna sa njihovim prvim detetom. Leotta i Karius su se verili[6] kasnije tokom godine, a Leotta je 16. avgusta 2023. rodila njihovu prvu ćerku po imenu Arija]Sportski komentator televizijska ličnost model slavna ličnost na Internetu.

Dileta Leota
foto: epa/ ETTORE FERRARI

Dileta je godinama jedna od najpoznatijih ličnosti u svetu fudbala. Zbog atraktivnog izgleda mami muške uzdahe i postala je veoma popularna širom planete, a posebno je u žižu interesovanja došla zbog afere sa Zlatanom Ibrahimovćem.

Ona je za "Gazeta delo sport" istakla ,da bi se profesionalno bavila sportom da svoj životni put nije već usmerila ka novinarstvu.

Loris Karijus, Dileta Leota
foto: Vincenzo Aloisi / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Sa porodicom sam išla na skijanje i bavila se sportom. Da nisam novinarka, verovatno bih bila sportistkinja i osvajačica medalja. Trening je obavezan za mene, nudi mi mogućnost da ostanem u balansu. Pokušavam da treniram tri puta nedeljno, bavim se jogom dva puta, a tu je i bodifit. Treba mi najmanje 20 minuta dnevno", rekla je Dileta. Kako je dalje pričala za "Gazeta delo sport", atraktivna reporterka ne praktikuje dijete, a jede dovoljno hrane da bi zadovoljila svoje potrebe.

"Ne pratim određenu dijetu. Jedem dobro i obraćam pažnju na ishranu tokom nedleje, posebno tokom vikenda, kada odlazim na večeru sa prijateljima. Teško je, jer umem da popijem čašu vina." Svojom posvećenošću reporterskom životu, koji je usko vezan za njenu drugu ljubav – sport, Dileta inspiriše mnoge žene, ali i ljude u svojoj okolini, pa je često možemo videti kako profesionalno, ali i vatreno izveštava sa fudbalskog terena. Dileta izgleda kao milion dolara, pa se mnogi začudi kad čuju da je rođena 6. avgusta 1991. godine.

01:06

Dileta Leota i njen dečko Turčin zajedno gledali meč Italija-Turska

(Espreso/P.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.