KO JE LJUBAVNICA SA KOJOM JE ZLATAN IBRAHIMOVIĆ VARAO ŽENU DO JUTRA? Bila s JAKIM FACAMA sa svakim PUCALO U KREVETU
Dileta Leota, Foto: Printscreen/Instagram/dilettaleotta

afera

KO JE LJUBAVNICA SA KOJOM JE ZLATAN IBRAHIMOVIĆ VARAO ŽENU DO JUTRA? Bila s JAKIM FACAMA sa svakim PUCALO U KREVETU

Kako smo pisali. Dileta Leota je privukla pažnju javnosti ne samo svojim izgledom, već i svojim ljubavnim životom, posebno nakon afere sa Ibrahimovićem pre tri godine

Objavljeno: 07:12h

Svetski poznatoj novinarki Dileti Leoti su mnogi približili tituli najlepše sportske novinarke.

Ovu italijansku lepoticu na Instagramu prati više od osam miliona fanova, a njenom pojavom i neverovatnom figurom svaka fotografija oduzima dah. Kada je reč o njenom ljubavnom životu, poslednja veza o kojoj se naveliko pisalo bila je ona sa turskim glumcem Džanom Jamanom.

Posle nekoliko meseci ljubavi, raskinuli su prošlog septembra. „Priča sa njim je bila lepa, san, bajka, munja. Mi smo dvoje tridesetogodišnjaka koji su se upoznali, voleli, živeli u velikoj strasti. Oboje smo veoma strastveni, on možda i više od mene, i sve je bilo veoma brzo, veoma lepo - rekao je Dileta posle pauze.

1 / 6 Foto: EPA/ELISABETTA BARACCHI

A kada brzo razmišlja, sigurno misli da ju je glumac zaprosio posle mesec dana zabavljanja. Nije joj to bio prvi prsten. Dobila ga je pre nekoliko godina od svog tadašnjeg partnera Matea Mamija, kome na kraju nije bila spremna da kaže sudbonosno 'da'. Tako je, navodno, odbila i Cana.

Mnogo se pisalo o njihovom raskidu. Jedni su tvrdili da ju je ostavio zbog deset godina starijeg Izraelca Morana Atijasa, drugi da je to samo krinka i da on, zapravo, voli muškarce.

S druge strane, od toga je navodno imala koristi i zbog navodne afere sa fudbalerom Zlatanom Ibrahimovićem.

Kako smo pisali. Dileta Leota je privukla pažnju javnosti ne samo svojim izgledom, već i svojim ljubavnim životom, posebno nakon afere sa Ibrahimovićem pre tri godine. Slavni fudbaler navodno je proslavio Novu godinu sa svojom suprugom, nakon čega je otišao kod Dilete i ostao do ranih jutarnjih sati. Dileta je tada izjavila da je biti sa zauzetim muškarcem neprihvatljivo za nju i da mora voditi računa o svojim postupcima, piše "Sport life"

00:23

RAZOTKRIVENA GEJ AFERA IZ ZADRUGE Optužili Dina da je bio u šemi sa stilistom, on otkrio PRAVU ISTINU, evo s kim je bio INTIMAN

(Espreso/Stori.hr/prenela P.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.