OVO SU DVA NAJVAŽNIJA DATUMA U JUNU 2024. GODINE: Dobro ih ZAPAMTITE dobićete unapređenje i UPOZNATI NAJVEĆU LJUBAV
Ovo du dva najvažnija datuma u junu, Foto: Martyn Vickery / Alamy / Profimedia

ASTRO

OVO SU DVA NAJVAŽNIJA DATUMA U JUNU 2024. GODINE: Dobro ih ZAPAMTITE dobićete unapređenje i UPOZNATI NAJVEĆU LJUBAV

Astrologija otkriva koji datumi u junu 2024. godine su ključni za ono što želite

Objavljeno:

Mesečni horoskop za jun 2024. godine kaže da će nam biti najvažniji mesec za karijeru i ljubav. Leto će biti savršeno vreme za unapređenje ili novu vezu. U junu 2024. imaćemo dva datuma koje astrolozu zovu "magičnim". Dobro ih iskoristite jer tada možete da ostvarite ono što dugo želite. Evo koji su najbolji datumi u junu 2024. prema horoskopu:

9. jun 2024. godine

Na današnji dan, Mars, planeta akcije, prelazi u horoskopski znak Bika, kojim vlada Venera, planeta ljubavi. Mars i Venera su jedne od glavnih planeta u oblasti ličnih odnosa. Na ovaj dan trebalo bi da pohađate čas plesa, idete u teretanu ili u šetnju jer postoji odlična prilika da upoznate osobu za koju ste predodređeni!

Na današnji dan, Mars, planeta akcije, prelazi u horoskopski znak Bika
Na današnji dan, Mars, planeta akcije, prelazi u horoskopski znak Bikafoto: Igorr Norman / Alamy / Alamy / Profimedia

Slušajte svoje misli tokom sastanka - da li se osećate sigurnim u svog partnera, možete li da zamislite zajedničku budućnost? Ako je odgovor potvrdan, možete da budete sigurni da je ova osoba vaša sudbina! Pored toga, 9. juna 2024. ćemo imati trigon između Meseca u Raku i Saturna u Ribama, što bi moglo da donese važne porodične razgovore i odluke o nekretninama. Na primer, vi i vaš partner možete da odlučite da živite zajedno.

22. jun 2024. godine

Period punog Meseca se uvek energetski razlikuje od drugih Mesečevih faza. U ovom trenutku, Mesec kao da čuje sve naše misli! Ovog dana će Pun Mesec biti u Jarcu. Mesec zapravo ne voli da bude u racionalnom i prizemnom Jarcu. Njegova ograničenja ne daju prostor Mesecu, čija energija teče poput vode. Ipak, ovaj energetski duo zajedno stvara odličnu priliku za ispunjenje svih želja, posebno onih vezanih za karijeru.

Jarac neće tolerisati opuštanje. Ozbiljno shvatite svoje planove za karijeru, a onda ćete dobiti dugo očekivano unapređenje ili ponudu iz snova! I zapamtite da energija punog Meseca ne traje dan, već nekoliko dana pre punog Meseca i nekoliko dana posle. Napomenimo i da će se 21. juna 2024. održati letnji solsticij, jedan od najvažnijih dana u godini, kada sile dobra ulaze u svoje najmoćnije stanje. Ono što imate na umu, brže će se ostvariti.

BONUS VIDEO:

01:15

BIĆE VELIKIH I NAGLIH PROMENA, OSETIĆE SE POVEĆANA NERVOZA Astrolog iznela šok tvrdnju: Evo zbog čega je BITAN 21. januar!

(Espreso / Mondo / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.