HOROSKOP NOVAKA ĐOKOVIĆA JE ZVERSKA KOMBINACIJA: U ZVEZDAMA je ispisana njegova SUDBINA, tvrdi se da će biti...
Novak Đoković, Foto: Starsport©

asto

HOROSKOP NOVAKA ĐOKOVIĆA JE ZVERSKA KOMBINACIJA: U ZVEZDAMA je ispisana njegova SUDBINA, tvrdi se da će biti...

Novak Đoković, koji je rođen 22. maja 1987. godine, danas puni 37 godina. Evo šta njegov horoskopski znak govori o njemu i njegovom svetskom uspehu!

Objavljeno:

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, rođen je 22. maja 1987. godine. Danas slavi 37. rođendan i ima samo jednu želju. Tajna njegovog uspeha je pojam koji se godinama pretražuje na internetu. Inspiracija je mladima širom sveta, a šta o njegovom putu govori horoskopski znak u kom je rođen? Novak Đoković je u znaku Blizanac, a u podznaku Lav. Kako to definiše astrologija?

Lav je pravi kralj Zodijačkog kruga. Strast, ekspresiju i nepokolebljivo samopouzdanje osećaju svi koji se nađu u njegovoj blizini. On je snažan, velikodušan i hrabar čovek. Njegova inteligencija, harizma i šarm privlače ljude. Lav uporno ostvaruje svoje ciljeve, plemenit je, neustrašiv i odlučan. Njegov karakter može da bude impulsivan. Lav je znak horoskopa koji ima neopisivu želju za uspehom i dominacijom.

Pozitivne osobine muškarca Lava su:

Pozitivne osobine muškarca Lava su:
Pozitivne osobine muškarca Lava su:foto: R4924_italyphotopress / imago sportfotodienst / Profimedia
  • Otvorenost i prirodnost
  • Iskrenost, sposobnost da se održi reč
  • Pružanje podrške, saosećanja i pomoći
  • Ljubaznost, galantnost, pažnja

Blizanci predstavljaju možda jedan od najatraktivnijih znakova Zodijaka. Njihov karakter je zanimljiv po mnogo čemu. Oni su inteligentni, komunikativni, pozitivni, lako ostvaruju komunikaciju. Imaju izuzetno veliko interesovanje za ceo svet, da Blizanci ne mogu da se zaustave na jednoj disciplini. Oni ceo život nešto uče, a obožavaju sport. Upravo horoskop govori da je za Blizance najbolje da se bave tenisom, košarkom ili odbojkom.

Imaju mnogo prijatelja i poznanika, ali oni su veoma iskreni prijatelji. Izvanredna karakteristika Blizanaca je njihova neverovatno strukturirana psiha. Ona kombinuje kolerični i melanholični tip temperamenta. Blizanci imaju najprilagodljiviju psihu od svih dvanaest znakova. Lakše se prilagođavaju novim okolnostima od drugih. U roku od nekoliko minuta, Blizanci mogu tačno da odrede kakva je osoba koja stoji ispred njih, kako da komuniciraju i šta od nje mogu da očekuju.

Pozitivne osobine muškarca Blizanca su:

  • Oštar um i urođena radoznalost
  • Komunikacione veštine
  • Fleksibilnost i prilagodljivost
  • Dobar smisao za humor
Pozitivne osobine muškarca Blizanca su:
Pozitivne osobine muškarca Blizanca su:foto: EPA/ALESSANDRO DI MEO

Šta je ključno u horoskopu Novaka Đokovića?

Jupiter, planeta sreća, najvažnija je u horoskopu Novaka Đokovića. Ona se vidi u svim njegovim uspesima i obaranju rekorda. Ova planeta je zadužena za sve prilike koje je Novak iskoristio na najbolji mogući način. Otvorio je sva njena vrata, postigao uspehe i premašio granice za koje su mnogi smatrali da su nedostižne. Novak Đoković ima aspekte Marsa i Merkura, a ova kombinacija mu donosi sposobnost da donosi brze odluke na terenu. Mars donosi odlučnost, borbenost i energiju, dok je Merkur zadužen za taktiku, inteligenciju i brzinu razmišljanja.

Na profilu pod imenom "zvezdoborac", na društvenoj mreži "X", osvanulo je jednom prilikom detaljno objašnjenje kako se Novak Đoković "pretvara u zver" na terenu:

"Ako je nešto sinonim za Novaka Đokovića, pored nestvarne mentalne snage, to je njegova sklonost da, nezavisno od toga ko mu je protivnik, gubi čiste poene i da lake situacije pretvara u teže koje, potom, prevazilazi. Ovde njegov Mars u Raku, planeta, inače, toliko važna za svakog sportistu, dolazi do izražaja.

Mars u Raku je, pre i iznad svega, defanzivni Mars. Ovo je, naravno, kontra Marsovoj prirodi, stoga se i smatra da je tu u padu, ali ono što se uvek zaboravlja jeste krvoločnost i surovost Raka, tog, ipak, zverinjeg znaka, onda kada se u opasnosti nađe on ili ono što smatra njegovim (porodica i stanište).

Novak je, u biti svojoj, defanzivni sportista, čovek koji osvaja braneći se, uspeo je da promenljivo (mentalno) Sunce u Blizancima učini prilagodljivim svakom problemu i situaciji, pa se, sa pravom, za njega kaže da iz svakog poraza izlazi jači, dok defanzivni Mars nikada ne daje teatralnog ili elegantnog igrača, već nekoga ko, poput Raka, postrance, i u cik-cak, istrajno i neumoljivo dolazi do pobede", glasila je objava.

BONUS VIDEO:

01:17

NOVAK ĐOKOVIĆ: Postoji žal zbog US Opena i Rolan Garosa, ali ipak igram tenis ŽIVOTA! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Mondo / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.