OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA POTPISUJU RAZVOD ČIM NAIĐU PRVI PROBLEMI: Odustaju od braka brzinom svetlosti
Razvod, Foto: Profimedia

pažnja

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA POTPISUJU RAZVOD ČIM NAIĐU PRVI PROBLEMI: Odustaju od braka brzinom svetlosti

Jedan pojedinac može manifestovati agresivnost i naneti fizičku štetu drugom, dok drugi može suptilno manipulisati ljudima

Objavljeno:

Prema astrolozima, tri horoskopska znaka pokazuju neobičan pristup ljubavi i braku, što ih često navodi da okončaju odnos čim se pojave prvi problemi.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj promenljivoj prirodi, skloni su brzim promenama mišljenja i žude za novim avanturama. Kada se suoče sa prvim problemima u braku, Blizanci ih često vide kao signal da je vreme za nešto novo. Tražeći intelektualnu stimulaciju i slobodu u braku, Blizanci su skloni brzim odlukama o razvodu kada se suoče s monotonijom ili nesuglasicama.

Horoskop
Horoskopfoto: Battista Agnese / Bridgeman Images / Profimedia

Strelac

Strelac ceni slobodu i avanture iznad stabilnosti. Kao vatreni znak, brzo se zaljubi, ali isto tako brzo može izgubiti interes za partnera kada se suoči s problemima. Njihova nezavisna priroda i želja za istraživanjem novih horizonta čine ih nezainteresovanim za dugoročne kompromise. Ako dožive brak kao ograničenje ili ako je partner previše zahtevan, Strelac će prvi predložiti razvod kako bi nastavio potragu za srećom.

Vodolija

Vodolija u braku traži partnera koji će poštovati njenu potrebu za individualnošću. Kada se suoče s problemima, često reaguju distanciranjem i racionalizacijom. Ako ne pronađu rešenje koje odgovara njihovoj viziji života, radije će potražiti razvod nego se prilagoditi tuđim očekivanjima. Za njih je uspešan brak onaj koji se temelji na slobodi i uzajamnom poštovanju.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/24sedam/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.