OVI ZNAKOVI SU NAJVEĆI MANIPULATORI U HOROSKOPU: Lažu vas i gledaju u oči
Ilustracija, Foto: Benoit Daoust / Alamy / Alamy / Profimedia

horoskop

OVI ZNAKOVI SU NAJVEĆI MANIPULATORI U HOROSKOPU: Lažu vas i gledaju u oči

Ovi znakovi horoskopa poznati su kao vešti manipulatori, koji ponekad posežu za lažima kako bi postigli svoje ciljeve ili zaštitili svoj ego.

Objavljeno:

Rak: Osetljivi Rakovi, iako su poznati po svojoj emotivnosti, ponekad mogu preterati u pričanju priča kako bi zaštitili druge ili sebe od neugodnih situacija. Njihova želja da izbegnu sukobe često ih navodi na taj korak, ali teret laži često osećaju duboko u sebi.

Lav: Lavovi vole da budu u centru pažnje i ponekad se služe lažima kako bi održali svoj sjajni imidž. Često će preterati u priči o svojim dostignućima ili popularnosti, želeći još više divljenja i pažnje.

Blizanci: Vešti u komunikaciji, Blizanci ponekad koriste svoju veštinu kako bi izbegli neprijatnosti ili konflikte. Njihova sklonost ka izvrćanju istine proističe iz želje da održe mir i harmoniju, ali svesni su da preterivanje može doneti komplikacije.

Retrogradni Merkur, Merkur, Planete, Astrologija, planeta, Horoskop
foto: Evgeniy Alyoshin Alamy Alamy Profimedia

Škorpija: Škorpije su majstori manipulacije i često uspevaju da izbegnu istinu ili preokrenu situaciju u svoju korist. Iako su vešti u skrivanju laži, detaljni posmatrači mogu primetiti da se zapetljaju u sopstvene mreže laži.

Vaga: Vage, iako ne vole da lažu, ponekad će izmeniti istinu kako bi izbegle konflikte ili neprijatnosti. Njihova želja za očuvanjem harmonije može ih navesti na malo izvrtanje istine, ali često se nađu uhvaćene u sopstvenim lažima, shvatajući da to može doneti veće probleme.

Slažete li se sa ovim tumačenjem horoskopa?

Bonus video:

00:07

Komšija i dalje čisti svoju terasu od jaja

(Espreso/Krstarica/M.S./Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.