ZBOG OVAKVIH KREMENADLI SA PAVLAKOM ĆETE CEO DAN PROVESTI ZA STOLOM: Bukvalno vas teraju da ih napravite za RUČAK
Kremenadle sa pavlakom u rerni, Foto: Privatna arhiva

neopisivo dobro

ZBOG OVAKVIH KREMENADLI SA PAVLAKOM ĆETE CEO DAN PROVESTI ZA STOLOM: Bukvalno vas teraju da ih napravite za RUČAK

Zapeći u rerni na 200 stepeni C da porumeni oko 15-20 min. Ukus je neopisivo dobar

Objavljeno:

Donosimo vam odličan predlog šta spremiti za ručak.

U pitanju su kremenadle sa pavlakom i obiljom začina zapečeno u rerni.

Jednostavno i jako ukusno jelo, a rezultat je mekano i sočno meso u finom umaku.

Potrebno je:

1 kg krmenadli svinjski

200 gr. kisele pavlake

50 ml. ulja

1 kašika brašna

1 kašika senfa

začin..soli..biber

4 čena belog luka

100 gr kačkavalja rendanog

Priprema:

1 / 4 Foto: Privatna arhiva

Krmenadle izlupati posoliti i dodati malo začina namazati senfom i propržiti na ulju oko 15 min.

Pavlaku razmutiti dodati kačkavalj, brašno, izdrobljeni beli luk, biber i malo vode. Izmešati.

Krmenadle poređati u podmazanu tepsiju i preliti sa pavlakom.

Zapeći u rerni na 200 stepeni C da porumeni oko 15-20 min. Ukus je neopisivo dobar..

(Espreso/zabava)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.