HOROSKOP ZA DANAS: Vodoliji važne poruke, Ovnovima romantičan dan, a vama?
Ilustracija, Foto: Gaurav Kumar / Panthermedia / Profimedia

HOROSKOP

HOROSKOP ZA DANAS: Vodoliji važne poruke, Ovnovima romantičan dan, a vama?

Horoskop za 16. april

Objavljeno:

Ovan

POSAO: Imate osećaj da nećete imati dovoljno energije da izgurate celu nedelju, ali to vam se samo čini, drugi deo dana će doneti rasterećenje. Izbegavajte saradnju sa Blizancima. LJUBAV: Prepustite se romantici i izlivima nežnosti koje ćete dobiti od partnera. Uživajte u odnosu koji ste izgradili. ZDRAVLJE: Moguće alergije.

Bik

POSAO: Vreme je da se aktivirate i radite na ostvarenju svojih primarnih ciljeva. Jedan Rak će vam pomoći da krenete putem uspeha. LJUBAV: Ne govorite o svojim planovima drugima. Imate prijatelje koji su ljubomorni na vašu sreću i ljubavni uspeh. ZDRAVLJE: Ne zaboravite da je mentalno zdravlje važno koliko i fizičko.

Blizanci

POSAO: Zanemarili ste jedan veoma važan aspekt na poslu. Nedostaje vam organizacija i teško ste se navikli na nove uslove. Moguć pad koncentracije sredinom dana. LJUBAV: Opterećeni ste problemima, a ne primećujete da partner duboko radi na njihovom ispravljanju, budite strpljivi. Slobodnima moguća poznanstva sa Lavom i Devicom. ZDRAVLJE: Veoma dobro.

Horoskop
foto: Natalia Okorokova / Alamy / Alamy / Profimedia

Rak

POSAO: Spremite se za zahtevne zadatke i naporan dan. Odradićete sve po protokolu, ali će vas poslovne obaveze prilično iscrpeti. LJUBAV: Osvrnite se oko sebe, neko iz najbližeg okruženja pokušava da vam opokaže simpatije i izrazi najdublje emocije, ali vi to ne primećujete. ZDRAVLJE: Manjak energije, pospanost i umor.

Lav

POSAO: Vaš odnos sa kolegama je ključan za dobro obavljanje posla, trudite se da ne reagujete ishitreno ako osetite bes ili ljutnju, to može da vam upropasti poslovne odnose na duže staze. LJUBAV: Preovladaće romantično, ali sentimanetalno raspoloženje. Osećate nostalgiu prema prošlim vremenima. ZDRAVLJE: Kontrolišite krvni pritisak.

Devica

POSAO: Budite otvoreni za nove predloge, naročito od mlađih kolega i potrudite se da budete inovativni. Dan je savršen za početak novih projekata. LJUBAV: Skloni ste prebacivanju krivice na sebe šta god da vam se dešava u vezi. Pokušajte da sagledate to objektivnije. Slobodnima mogući susreti sa bivšim partnerima. ZDRAVLJE: Mogući bolovi u mišićima.

Vaga

POSAO: Teško vam je da razdvojite privatno i poslovno. Ne dozovlite da nas padnete u zamku, sačuvajte privatnost za sebe i klonite se naizgled privlačnih ponuda sa visokom zaradom. LJUBAV: Partner je mnogo više zainteresovan za odnos od vas, u toku dana su u vezi sa tim moguće nesuglasice. ZDRAVLJE: Prijaće vam bavljenje sportom ili džoging.

Škorpija

POSAO: Budite oprezni kada je u pitanju saradnja sa članovima šire porodice ili sa prijateljima. Mogući ozbiljni razgovori sa nadređenima povodom unapređenja. LJUBAV: Pronađite više vremena za partnera, prijaće vam zajednički odmor ili izlazak. ZDRAVLJE: Boravite češće u prirodi i aktivirajte se. Moguć je osećaj ukočenosti u vratu i ramenima.

Strelac

POSAO: Nećete dobiti potvrdu o kvalitetu rada, ali nemojte da vas to obeshrabri, imate dobre predispozicije za napredak i razvoj. Moguća je uspešna saradnja sa Ovnom. LJUBAV: Budite strpljiviji i ne osvrćite se previše na prošlost. Uznemiriće vas podsećanje na neki raniji period. ZDRAVLJE: Krenite da vežbate i da se hranite zdravo.

Jarac

POSAO: Ne dozvolite da vam sitne greške utiču na raspoloženje i celokupnu radnu atmosferu. Pojačana je briga i strah od greške, što može da vas uznemiri. LJUBAV: Osećate posebnu bliskost prema osobi iz okruženja, ali nemate dovoljno hrabrosti da se pokrenete. Danas možete da pokušate da razgovarate, imaćete više samopouzdanja u drugom delu dana. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

Vodolija

POSAO: Spremite se za naporan dan i za negativne komentare i kritike. Izbegavajte kontakt sa Blizancima to može da vas dovede do konflikta i problema. LJUBAV: Otvorite se za nova poznanstva i druženje. U prvom delu dana očekujte važne poruke ili pozive. ZDRAVLJE: Klonite se većih okupljanja, skloni ste virusnim infekcijama.

Ribe

POSAO: Pokušavate da stavite svoje ideje u prvi plan, ali vam neće poći za rukom. Budite otvoreniji za radnju i prostupačniji u komunikaciji. LJUBAV: Imaćete manjih nesuglasica tokom dana, ali uspešno ćete se izboriti sa svim problemima, u pitanju je samo trenutna kriza. ZDRAVLJE: Imate problema sa spavanjem, ustaćete umorni.

Bonus video:

04:47

OD DRAGANE ZAVISI DA LI ĆE SE BRAK SPASITI! Vesna Rivas: Uvek sam bila skeptična prema Toniju, sada neka sluša svoje srce

(Espreso/Lepa&Srećna/Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.