OVO SU NAJVOLJENIJE RASE PASA ŠIROM SVETA: Vlasnici najviše vole bap njih, tako su UMILJATI
Pas, Foto: RINA

preslatki su

OVO SU NAJVOLJENIJE RASE PASA ŠIROM SVETA: Vlasnici najviše vole bap njih, tako su UMILJATI

Kada je reč o odabiru kućnog ljubimca, pas je često prvi izbor mnogih ljudi širom sveta

Objavljeno:

Ali među mnoštvom različitih rasa, koje se ističu kao najvoljenije? Iako se preferencije mogu razlikovati od jedne regije do druge, nekoliko pasmina pasa se često izdvaja kao omiljene širom sveta.

Labrador retriver

Ovo je jedna od najomiljenijih rasa pasa, poznat po svom prijateljskom temperamentu, inteligenciji i ljubavi prema ljudima. Njihova sposobnost da budu izvrsni porodični ljubimci i radni psi čini ih popularnim izborom u mnogim domovima.

Nemački ovčar

Takođe je među najvoljenijim pasminama pasa, posebno zbog svoje inteligencije, lojalnosti i svestranosti. Ovi psi često služe kao policijski psi, radni psi ili pratnja, a istovremeno su odani članovi porodice.

Zlatni retriver, Pas
foto: Life with Malamutes/ Printscreen/ Youtube

Zlatni retriver

Ovo je još jedna omiljena pasmina, poznata po svom blagom temperamentu, ljubaznosti i prijateljskom stavu. Oni su izvrsni porodični psi i često se koriste kao psi za terapiju zbog svog veselog i suosjećajnog karaktera.

Francuski buldog

Postao je izuzetno popularan u poslednjih nekoliko godina zbog svog simpatičnog izgleda, ljubazne prirode i prilagodljivosti životu u stanu. Ovi mali, ali snažni psi često su omiljeni izbor među gradskim stanovnicima.

Pudle

Pudle su takođe često voljene zbog svoje inteligencije, elegancije i raznovrsnosti. Ova pasmina dolazi u različitim veličinama, od patuljastih do velikih, i često se ističe po svojoj izuzetnoj pameti i veselom stavu.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/24sedam/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.