TAMARA DRAGIČEVIĆ JE OVAKO SPASILA BRAK OD PROPASTI: Sa Petrom nisu CVETALE RUŽE, OSETILA SE JADNOM, pa URADILA...
Tamara Dragičević, Foto: Dragana Udovičić

problemi

TAMARA DRAGIČEVIĆ JE OVAKO SPASILA BRAK OD PROPASTI: Sa Petrom nisu CVETALE RUŽE, OSETILA SE JADNOM, pa URADILA...

Međutim, Tamara je uspela da se izbori sa problemima u braku.

Objavljeno: 08:35h

Glumački par Tamara Dragičević i Petar Benčina važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. Ipak, ni kod njih nisu uvek cvetale ruže, a sada je glumica otkrila kako je spasla brak.

"Mislim da žene, koliko god pričale sa drugaricama, mamama i sestrama koje su dobile decu pre njih, ne mogu da zamisle neravnopravnost između partnera u ustajanju noću. Tada se kod nas žena javi potreba za zvocanjem", ispričala je Tamara u emisiji "Balkanskom ulicom".

"Ti bi da ćutiš, da ne prebacuješ, ali gledaš tu nejednakost i malo si ljut zbog toga, malo ti je žao sebe. Jedna moja drugarica svojevremeno je rekla: 'Ja ne znam kako mi sve njih ne ostavimo, kako pređemo preko svega'".

Tamara Dragičević
foto: Printscreen/Instagram/tamaradragicevic

Međutim, Tamara je uspela da se izbori sa problemima u braku.

"Baš zbog tih stvari posle dva meseca vratila sam se da igram predstave. Mogla sam, a želela sam sve samo kako bih ponovo bila ispunjena i zadovoljna. Da se ne bih osetila kao žrtva. Jao, sve je na meni, jadna ja… Ni za koga to ne bi bilo dobro, ne bih bila dobra ni deci, ni Petru, i tu onda nastupaju krize", rekla je Tamara, pa nastavila:

"Ispunjavalo me je da izađem iz kuće, a znala sam da idem da igram predstavu. To je nešto što moram, nisam otišla da pijem piće. U suprotnom bi postojao osećaj krivice".

01:15

DA LI ZNATE PRAVO IME EVE RAS? Ovo je jedva stalo u ličnu kartu, a JEDNO OD PREZIMENA JOJ JE VAGNER! Glumica otkrila sve detalje

(Espreso/Sensa/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.