OVA DEVOJKA MOŽE DA KUPI POLA BEOGRADA, A NJENA NAJMANJA SOBA JE VEĆA OD PROSEČNOG STANA: Ćerka je NAJVEĆEG MAGA
Ema Cepter, Foto: Instagram printscreen/kingzepter

šok

OVA DEVOJKA MOŽE DA KUPI POLA BEOGRADA, A NJENA NAJMANJA SOBA JE VEĆA OD PROSEČNOG STANA: Ćerka je NAJVEĆEG MAGA

Nažalost, ostavljena je na rođenju, ali je brzo pronašla svoj put do najbogatijeg bračnog para u Srbiji - Filipa i Madlene Cepter.

Objavljeno:

Ema Cepter, 23-godišnja naslednica jedne od najbogatijih porodica u Srbiji, izaziva pažnju javnosti svojim luksuznim životnim stilom koji ne prestaje da prikazuje na društvenim mrežama. Njene fotografije sa ekskluzivnih destinacija i u skupocenim toaletama izazivaju zavist i divljenje, dok neki komentarišu da je njen život san. Od napuštene bebe do naslednice Zepter imperije Iako sada živi raskošnim životom, zanimljivo je da Ema nije oduvek uživala u luksuzu. Nažalost, ostavljena je na rođenju, ali je brzo pronašla svoj put do najbogatijeg bračnog para u Srbiji - Filipa i Madlene Cepter. Njena sudbina se preokrenula kada su je prihvatili i pružili joj ljubav i negu. Poznato je da je vila na Dedinju, u vlasništvu njenih roditelja, dobila ime po njoj, što jasno pokazuje koliko je voljena u porodici.

Ema Cepter
foto: Instagram printscreen/kingzepter

Život pun putovanja i luksuza Emin životni stil svedoči o raskoši i privilegijama koje je stekla kao naslednica Zepter imperije. Putuje po luksuznim destinacijama poput Pariza, Monte Karla, Beograda i Londona, gde uživa u raskošnim hotelima i sopstvenim stanovima. Njene fotografije odišu luksuzom i izobiljem, dok svaka lokacija na kojoj se pojavi deluje još ekskluzivnije od prethodne, prenosi "Kurir". Njeni roditelji, uspešni poslovni ljudi i pasionirani globtroteri, preneli su svoju ljubav prema putovanjima na Emu još od malih nogu. Zahvaljujući njima, Ema je imala priliku da upozna najveće svetske metropole i da se upusti u avanture koje većina može samo da sanja. Njeno iskustvo i poznavanje svetskih destinacija čine je pravom umetnicom putovanja.

- Sa svim tim tinejdžerskim momentima koji su prisutni kod sve dece tog uzrasta, moram da kažem da je Ema jedna dobra devojčica. Dobar učenik. Što kažu ovi koji nas čuvaju, voze – mi znamo Emu, ona uči od svoje druge godine. Sad završava koledž. Ona bi htela u Ameriku, ali kakva Amerika, ko će tako daleko da putuje. Videćemo da to bude negde oko Londona - rekla je Madlena Cepter svojevremeno u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

00:56

MITROVIĆ, CEPTER, DŽAJA: Zemunci od otmica uzeli 20 MILIONA EVRA

(Espreso/Republika/Prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.