FARMERKE SE NE PERU U MAŠINI: Slavni DIZAJNER DŽINSA otkrio kako da ih ČISTITIE, i VIKTORIJA BEKAM radi ISTO TO
Ilustracija, Foto: Profimedia

savet

FARMERKE SE NE PERU U MAŠINI: Slavni DIZAJNER DŽINSA otkrio kako da ih ČISTITIE, i VIKTORIJA BEKAM radi ISTO TO

Nakon nekoliko nošenja ili čim se isprljaju, mnogi farmerke odmah "ubace" u mašinu za veš.

Objavljeno:

Sudeću po rečima stručnjaka, izgleda da je to velika greška! Čip Berg, direktor najpoznatijeg brenda farmerki na svetu, "Levi's", otkriva da nikada ne pere svoje farmerke u mašini za veš. Zašto? Iz prostog razloga, jer na taj način brže uništavate tkaninu (teksas).

"Svaki pravi ljubitelj farmerki reći će vam da ih nikad ne perete u veš mašini, jer ćete ih tako samo brže uništiti", izjavio je za CNN i otkrio da svoje farmerke nije oprao 10 godina. A ukoliko vas brinu neprijatni mirisi i bakterije na njima, dodaje da mogu da ostanu osvežene redovnim provetravanjem. Prema njegovom mišljenju, pranje je dozvoljeno samo ako isflekate farmerke - i to samo ručno pranje!

Farmerke
foto: Printscreen/TVPrva

"Ako mi padne malo karija na farmerke, očistiću ga. Ali ja ću ga očistiti na mestu. A ako postanu zaista gadne, znate, ako sam se znojio ili nešto slično, a one postanu stvarno odvratne, opraću ih pod tušem", rekao je Berg.

Takođe, kako pišu strani mediji, ovim savetima se vodi i Viktorija Bekam, koja je u intervjuu za britanski magazin Elle otkrila da takođe nikada ne pere farmerke.

A kako vi perete svoje farmerke i koliko dugo vam traju?

Bonus video:

07:19

STARS EP256

(Espreso/Mondo/T.B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.