HOROSKOP ZA 4. MART: Ovnovima slede velika RAZOČARENJA, Bikovi imaćete GLAVOBOLJU, ostalima ovo
Ilustracija, Foto: ADC PICTURES / Alamy / Alamy / Profimedia

horoskop

HOROSKOP ZA 4. MART: Ovnovima slede velika RAZOČARENJA, Bikovi imaćete GLAVOBOLJU, ostalima ovo

Horoskop za danas

Objavljeno:

Ovan

POSAO: Uložili ste dosta truda u karijeru, ali ne očekujte potvrdu uspeha baš svakog dana. Ostanite staloženi i pribrani ukoliko dođe do neočekivanih situacija. Izbegavajte saradnju sa Strelčevima. LJUBAV: Niste naročito romantični, ali u drugom delu dana će vas obuzeti takvo raspoloženje. Posvetite se partneru i zaboravite na svakodnevne brige bar na kratko. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na zglobove i kosti. Nagle promene vremena mogu da vas učine nervoznim.

Bik

POSAO: Zapostavili ste neke važne obaveze, i sada je pravo vreme da ih izvučete "iz fioke". Ako dobijete kritiku na račun svog rada, nemojte je shvati lično, nekad je prosto neophodna. LJUBAV: Postali ste pomalo nervozni zbog veze u kojoj ste. Preispitajte da li imate iste planove za budućnost. Slobodni Bikovi mogu da očekuju upoznavanje sa novim partnerom. ZDRAVLJE: Gubite snagu, neophodan vam je odmor. Razmislite o kraćem vikend putovanju ili izletu u prirodu.

Blizanci

POSAO: Imaćete uobičajeni dan na poslu, bez mnogo stresa. Iskoristite ga da napravite planove za dalje i da se bolje organizujete. LJUBAV: Proverite šta partner misli o vašem odnosu. Ljubomora može da napravi velike probleme, naročito u drugom delu dana, kada ćete biti dosta osetljiviji. ZDRAVLJE: Moguća glavobolja i bol u vratu i ramenima.

Rak

POSAO: Primetićete da neko od kolega želi da vam uspori napredovanje, ali nemojte da vas to pogodi. Razgovarajte sa poslodavcima o svim idejama, bez ustručavanja. LJUBAV: Posvetite se malim znacima pažnje. Jednom sitnicom nekome možete ulepšati dan, ne zaboravite da je sreća u malim stvarima. ZDRAVLJE: Pogodan dan za prelazak na zdraviju ishranu.

Lav

POSAO: Kolege će vam možda biti od velike pomoći, jer vas čekaju zahtevni razgovori i zadaci. Prihvatite njihovu pomoć. LJUBAV: Mogući susreti sa bivšim ljubavima koji će vam poremetiti raspoloženje. Razmišljaćete o prošlosti i o greškama koje biste da ispravite. ZDRAVLJE: Problemi sa spavanjem.

Horoskop
foto: Cigdem Simsek / Panthermedia / Profimedia

Devica

POSAO: Ne morate da budete najodgovornija osoba u kolektivu. Prepustite neke zadatke i drugima. Osetićete nalet kreativnosti, pa se klonite monotonih zadataka i papirologije. LJUBAV: Možda dobijete poziv od partnera koji će vas uznemiriti, ali i obradovati. Očekujte novitete. ZDRAVLJE: Ne zanemarujte sitne promene na telu, naročito na koži. Ukoliko ima potrebe, posetite dermatologa.

Vaga

POSAO: Osetićete blago nezadovoljstvo i učiniće vam se da niste dovoljno postigli, ali to je samo prolazna faza. Porazgovarajte sa nekim o tome. LJUBAV: Moguć ulazak u ozbiljan konflikt koji može dugo da traje, jer niste raspoloženi, pa teže sarađujete. ZDRAVLJE: Nervoza vam pravi veliku štetu u organizmu. Pronađite način da se opustite i da ublažite posledice stresa.

Škorpija

POSAO: Imaćete priliku koja se ne propušta. Ugrabite je, dok vas neko drugi nije pretekao! LJUBAV: Zaboravili ste na svoje potrebe, potpuno ste predani partneru i njegovim željama. Pokušajte da sagledate stvari racionalnije. ZDRAVLJE: Česte promene raspoloženja. Mogući problemi sa urinarnim organima.

Strelac

POSAO: Čućete vesti koje će vas uznemiriti, ali ne reagujte burno, vrlo verovatno su u pitanju dezinformacije. Ne iznosite javno svoje planove, neko bi mogao da ih upotrebi protiv vas. LJUBAV: Prvi deo dana biće obojen romantikom, ali do večeri emocije možda splasnu. Potrudite se da do toga ne dođe. ZDRAVLJE: Šetajte više. Redovno kontrolišite krvni pritisak.

Jarac

POSAO: Imaćete nalet energije i sve zadatke ćete uspešno obavljati, bez greške. Prenećete dobro raspoloženje u kolektiv, pa će dan na poslu biti znatno produktivniji. LJUBAV: Svesni ste koliko je važno da negujete kvalitetan odnos, ali vaš partner se ipak oseća zapostavljeno. Odojite malo vremena za odlazak na kafu ili u restoan, to može popraviti situaciju. ZDRAVLJE: Energija i snaga su na visokom nivou. Hronični bolovi će biti znatno manji nego inače.

Vodolija

POSAO: Primetili ste da neke vaše ideje nisu prošle najbolje, ali nemojte da se obeshrabrite. Koncentracija će opasti pred kraj radnog vremena, pa važne zadatke obavite čim stignete na posao. LJUBAV: Preispitajte svoje postupke u prethodnom periodu. Možda postoji potreba da se izvinite partneru ili njegovim prijateljima/porodici. ZDRAVLJE: Mogući bolovi u donjem delu stomaka i karlici. Ne zanemarujte simptome prehlade i gripa, skloni ste virusnim infekcijama.

Ribe

POSAO: Trudite se da ne sarađujete sa Ovnovima i Vodolijama. Mogući su tehnički problemi koji će vam usporiti rad, ali nemate razloga za brigu, ne možete da utičete na sve. LJUBAV: Učiniće vam se da ste se ugledali na pogrešne uzore, jer filmsku ljubav nije lako dosegnuti u stvarnosti. Ipak, to je samo trenutna faza, ne odustajete trajno od svojih iluzija. ZDRAVLJE: Aktivirajte se više, trenirajte i penjite se stepenicama. Proverite jetru i unutrašnje organe.

Bonus video:

00:17

Keba trenira i peva

(Espreso/Lepa&Srećna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.