DNEVNI HOROSKOP ZA 29. FEBRUAR 2024. GODINE: Bikovi nailaze na PREPREKE, Vaga predmet ljubomore
Horoskop, Foto: Natalia Okorokova / Alamy / Alamy / Profimedia

astro

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. FEBRUAR 2024. GODINE: Bikovi nailaze na PREPREKE, Vaga predmet ljubomore

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za danas

Objavljeno:

Ovo je najtačniji dnevni horoskop za četvrtak 29. februar 2024. godine, za svaki znak:

Ovan

POSAO: Vaš stav je isuviše gord za okolinu. Pokušajte i druge da poslušate šta imaju da kažu, jer niste sami na projektu koji trenutno radite. Nečija podrška će vam dobro doći, pa se posavetujte svakako oko daljeg toka aktivnosti.

LJUBAV: Partner vam je solidan u emocijama koje vam pruža. Možete se opustiti i zajedno prošetati u posle podnevnim časovima.

ZDRAVLJE: Pokušajte da se odmorite.

Bik

POSAO: Imate odlične ideje koje vaš šef ne preporučuje još uvek. Budite iskreni prema sebi i odlučite, da li je u redu pasivan stav koji vam poručuje neko, umesto onoga šta vi sami želite.

LJUBAV: Turbulentan dan na polju emocija. Niste se nadali da vam je partner loše raspoložen i ne želi sa vama da deli ono što je obećao. Budite iskreni prema sebi i pokušajte da prelomite makar to bio kraj veze.

ZDRAVLJE: Pazite na srce.

Horoskop
foto: Peachaya Tanomsup / Panthermedia / Profimedia

Blizanci

POSAO: Energičan stav, kojim krećete se može na neki način protumačiti loše, od strane kolega i šefova. Budite široke ruke i ne dozvolite da se šire laži. Umesto toga budite otvoreni i kolegijalni u svom stavu.

LJUBAV: Bićete otvoreni prema partneru i nećete dozvoliti da vam se neko sa strane mesa u vaše intimne stvari. Postavićete stvari onako kako ste sami zamislili.

ZDRAVLJE: Imate više energije koju morate da potrošite.

Rak

POSAO: Ako ste kojim slučajem nezaposleni i nemate posao ni na vidiku još uvek, rodiće se ideja za nešto više. Rođeni ste da se bavite preduzetništvom. Vaš talenat za privatni posao je idea koju ćete sprovesti u delo.

LJUBAV: Bićete pozvani na jedan događaj, koji može da vam donese jedno solidno poznanstvo sa osobom koja je rođena u znaku Lava.

ZDRAVLJE: Solidno.

Lav

POSAO: Ovaj dan nije dobar za početak koji ste možda planirali. Budite suzdržani, iako vam ovo može teško pasti. Ponekad ste spremni da namećete svoju volju, ali to ne smete da protežirate još neko vreme. Pokušajte da dobro sagledate celu situaciju, kako bi mogli što bolje da se uklopite u tim.

LJUBAV: Polje vašeg ljubavnog život je još uvek mirna luka. Biće izazova malo kasnije, a vi ćete strpljivo sačekati svojih pet minuta.

ZDRAVLJE: Posetite joga centar.

Devica

POSAO: Uporni ste i to je vaša najveća vrlina. Kolege vas poštuju. Možete dobiti bolje radno mesto jer ste neko ko ima odlične kompetencije koje vam donose veći novac od onih u okruženju. Bićete i vi široke ruke prema onima koji vas vole.

LJUBAV: Imate osećaj da partner nije iskren i da se nešto iza brda valja. Moguće da ćete se malo razočarati na segmentu ljubavi.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

Vaga

POSAO: Na nekim stvarima vam ljudi u okruženju mogu pozavideti. Bili ste isuviše dobri u njihovim očima i niste se dvoumili, da prihvatite i bolje stvari za sebe u odnosu na druge. Neko je ljubomoran na vas.

LJUBAV: Ako ste kojim slučajem sami, nećete u takvom miljeu biti zadugo. Upoznaćete nekoga sasvim slučajno, bez najave, osim ako ne pročitate današnji horoskop.

ZDRAVLJE: Bili ste malo pod pritiskom u poslednje vreme, pa se savetuje da uzimate vitamin C.

Škorpija

POSAO: Pravi ste finansijski mag. U suštini, kolege jedva čekaju da dođu do vas, kako bi mogli da se posavetuju oko projekta koji trenutno radite. Ekonomisanje vam je jača strana bez obzira na okolnosti u kojima radite.

LJUBAV: Vaša temperamentna priroda ne dopušta da ostanete sami. Možete poželeti da budete u prijatnom društvu. Ko zna šta sve može da vam se desi.

ZDRAVLJE: Redovno trenirajte.

Horoskop
foto: Gaurav Kumar / Panthermedia / Profimedia

Strelac

POSAO: Neko će vam ponuditi novi posao. Bićete u odličnoj formi da nešto konkretno i započnete. Prijatelji vam mogu pomoći u svakom slučaju pa se slobodno oslonite na njih.

LJUBAV: Većih problema na ovom segment ne očekujte. Danas samo možete biti pod utiskom koji ne garantuje da ćete ostati doslovno zajedno jer ste u suštini čovek od flerta.

ZDRAVLJE: Pazite se oštrih predmeta.

Jarac

POSAO: Ono što možete da očekujete tokom današnjeg dana, nije baš ugodna situacija kroz koju morate da prođete. Bićete na nivou početnika, što vam se u suštini neće dopasti. Kolege smatraju da ste isuviše svoji i da ne zaslužujete tretman koji ste priželjkivali.

LJUBAV: Partner je odličnog raspoloženja i može na vas dosta pozitivno da utiče. Ne zaboravite da vratite emociju jer energija mora da kruži, u svakom slučaju.

ZDRAVLJE: Niste odavno bili kod zubara.

Vodolija

POSAO: Isuviše ste intimni sa kolegama na poslu. Bilo bi bolje da se držite na distanci. Ne morate sve tajne da odajete. Budite, bez većeg pritiska. Ne dozvolite, da vas neko pogrešno razume, zbog postupaka od ranije.

LJUBAV: Društvo vas prihvata onakvim kakvi ste. Ne morate da se menjate zbog novonastale situacije, koju je neko drugi izazvao svojom nemarnošću. Vi ste emotivno čisti.

ZDRAVLJE: Kolena su vam slaba tačka, pa možete da popravite i krvnu sliku.

Ribe

POSAO: Bili ste zauzeti ovih dana i to vam nije išlo u prilog s obzirom da ste propustili bitne događaje na koje ste morali da odete. Porodica vam je, danas, na prvom mestu i bićete uz njih u svakom slučaju.

LJUBAV: Intimni ste isuviše i partner vas ne može prepoznati. Dajete dvojaku sliku o sebi. Budite otvoreniji prema drugima kako bi vas razumeli.

ZDRAVLJE: Bešika vam je slaba tačka.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Zaječar Online/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.