EVO KAKO SE MNOGI MUŠKARCI ČISTE OD NIKOTINA: Uz ovu TEHNIKU ćete ga izbaciti OČAS POSLA
Ilustarcija, Foto: Screenshot: YouTube

savet

EVO KAKO SE MNOGI MUŠKARCI ČISTE OD NIKOTINA: Uz ovu TEHNIKU ćete ga izbaciti OČAS POSLA

Svi smo svesni negativnog uticaja cigarete i nikotina na naš organizam. Ako ste prestali da pušite ili ste pak strastveni pušač, najbrži način da telo očistite od nikotina je uz pomoć ovih namirnica.

Objavljeno:

Spanać

Folna kiselina vrlo je važna za normalan rad i razvoj tela, ali isto tako pomaže telu da se reši nikotina. Velike količine folne kiseline nalaze se u spanaću.

Brokoli, karfiol, prokelj i kupus

Osim što ovo povrće sadrži polifenole koji su se pokazali korisnima u smanjivanju raznih upala u sistemu za varenje, takođe sadrži i antioksidanse koji čiste telo od brojnih toksina. Kuvajte ih što kraće kako biste sačuvali sve njihove kvalitete.

Zeleni čaj i vitaminska voda

Pušenjem telo gubi potrebnu tečnost te organizam puno brže dolazi u stanje dehidracije. Ispijanje velike količine domaće vitaminske vode koju lako možete da napravite sami i zelenog čaja prepunog antioksidanata isperete nikotin iz tela.

Šargarepa

Cigareta, Pušač
foto: Stock

Nikotin uništava kožu i čini je beživotnom i suvom. Želite li da se rešite ove ružne nuspojave pušenja jedite što više šargarepe. Ona sadrži velike količine vitamina A, K, C i B koji su glavni čistači tela. Šargarepu iscedite u sokovniku pomešanu s jabukom i limunom ili je stavite u salatu.

Kivi, limun i narandža

Osim vode, nikotin iz tela izbacuje i vitamine A,C i E koji jačaju imunitet i pomažu organizmu da se bori protiv raznih infekcija i bakterija. Kako biste nadoknadili izgubljene vitamine posegnite za kivijem ili pak popijte čašu limunade. Sok od narandže hidrira telo, pruža mu potrebne vitamine, ali i čisti organizam od nikotina. Iscedite dve narandže, dodajte malo vode i popijte između obroka.

Bonus video:

04:16

KADA BI POSLALI MARIJU ŠERIFOVIĆ I MOLITVU OPET BI POBEDILI NA EVROVIZIJI! Pevačica: To je jedna od naših poslednjih pesmetina

(Espreso/Krstarica/D.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.