OTAC PIO DVE LITRE ENERGETSKOG PIĆA SVAKI DAN PA OTIŠAO POD ULTRAZVUK: Kad su mu LEKARI pronašli OVO, pao je u ŠOK
Piće, Foto: Printscreen RTS

užas

OTAC PIO DVE LITRE ENERGETSKOG PIĆA SVAKI DAN PA OTIŠAO POD ULTRAZVUK: Kad su mu LEKARI pronašli OVO, pao je u ŠOK

Nakon što je hitno prevezen u Univerzitetsku bolnicu u svom gradu u Engleskoj, snimci su otkrili da je muškarac razvio kamen u bubregu od četiri milimetra

Objavljeno:

Otac dvoje dece počeo je sa konzumiranjem energetskog pića još u tinejdžerskim danima. Zavisnost se povećavala, a vrhunac je dostigao ispijajući po četiri limenke od 500 mililitra svakog dana. Počeo je da primećuje krv u urinu u decembru prošle godine.

Nakon što je hitno prevezen u Univerzitetsku bolnicu u svom gradu u Engleskoj, snimci su otkrili da je muškarac razvio kamen u bubregu od četiri milimetra, zbog čega je imao strašne bolove. U pitanju su bile sakupljene mase soli i minerali koji se obično nalaze u bubrezima ili ureteru.

"Služio sam vojsku i bio sam povređen u Avganistanu, i ništa se ne može porediti sa kamenom u bubregu. Lekari su mislili da je kamen verovatno direktan rezultat njegovog dugotrajnog konzumiranja energetskih pića", rekao je Endi za The Sun i nastavo:

Alkohol
foto: Profimedia

"Rekli su mi da energetska pića sadrže mnogo kofeina, fosfora i šećera, a postoje medicinska istraživanja koja povezuju pića sa stvaranjem kamena u bubregu", dodao je.

Muškarac je priznao da ga je incident "uplašio" zbog rizika da kamen u bubregu izazove sepsu, što može da bude smrtonosno. Potpuni oporavak bi mogao da traje od šest meseci do dve godine, rekli su mu lekari. Nakon ustanovljene dijagnoze odmah je prestao sa konzumrianjem energetskog pića.

"Sada samo pijem voda i zdravo se hranim i u dobroj sam fizičkoj formi - na tome ću ostati do kraja života", rekao je Endi za kraj.

02:30

MINISTARKA GRUJIČIĆ O TROVANJU DECE U BEOGRADSKOM KLUBU: Verovatno mešali ALKOHOL SA ETANOLOM iz apoteke, sreća da niko nije UMRO

(Esprso/MONDO/T.B./Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.