VERUJE SE DA OVI PREDMETI NAVLAČE BEDU I NESREĆU U VAŠ DOM: Izbacite ih što pre iz kuće 1 stvar treba ODMAH da leti
Ilustracija, Foto: Profimedia

verovanje

VERUJE SE DA OVI PREDMETI NAVLAČE BEDU I NESREĆU U VAŠ DOM: Izbacite ih što pre iz kuće 1 stvar treba ODMAH da leti

Prema učenjima Feng šuija, raspored stvari u domu može značajno uticati na tok energije i generalnu atmosferu

Objavljeno:

Postoje određene stvari koje se preporučuje da izbacite iz svog doma kako bi se privukla pozitivna energija i unapredio kvalitet života. Evo nekoliko predloga šta treba da izbacite iz kuće kako biste bili srećniji. Kaktus Iako je kaktus popularan izbor za kućne biljke zbog toga što nije zahtevan, dok prema Feng šuiju, biljke sa bodljama, osim ruže, ne bi trebalo da se nalaze u domu. Veruje se da bodljikave biljke mogu blokirati energiju i doneti lošu sreću. Slomljeni sat Prema verovanjima Feng šuija, slomljeni predmeti u domu, a posebno satovi, mogu najavljivati loše događaje u budućnosti. Zato se preporučuje da se otkloni svaki slomljeni ili oštećeni predmet iz doma kako bi se privukla pozitivna energija.

Sat
foto: Profimedia

Slomljeni predmeti u domu, a posebno satovi, mogu najavljivati loše događaje u budućnosti

Ljuljaške Prema drevnom verovanju, prazna ljuljaška ili stolica za ljuljanje može otvoriti vrata zlim duhovima da se u nju smeste i naštete ukućanima. Preporučuje se da prazne ljuljaške popunite nekim stvarima kako bi se sprečilo negativno delovanje. Kalendar Stari kalendar može zadržavati prošlu energiju i prizivati nesreću u dom. Preporučuje se redovno čišćenje i oslobađanje od starih stvari kako bi se oslobodila prostorija od negativne energije.

Kalendar
foto: Profimedia

Nered i prljavština Feng šui naglašava važnost čistog i urednog doma kako bi se omogućio nesmetan protok pozitivne energije. Nered može stvarati finansijske blokade i dugove, dok prljavština u frižideru i rerni takođe može doneti finansijske probleme. Stoga je važno održavati dom čistim i urednim kako bi se privukla pozitivna energija i prosperitet.

BONUS VIDEO

01:05

SUZANA PETRIČEVIĆ UMALO BRIZNULA U PLAČ NAKON IZNENAĐENJA ZA ROĐENDAN! Potom, upozorila neudate žene NA NARODNO VEROVANJE

(Espreso/Republika/Nevena Jakovljević/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.