OVAJ PREDMET OBAVEZNO MORTE DRŽATI U NOVČANIKU AKO ŽELITE DA SE OBOGATITE: Privlači NOVAC i izobilje kao magnet
Ilustracija, Foto: Dejan Krsmanovic / Alamy / Alamy / Profimedia

verovanje

OVAJ PREDMET OBAVEZNO MORTE DRŽATI U NOVČANIKU AKO ŽELITE DA SE OBOGATITE: Privlači NOVAC i izobilje kao magnet

Sreća i bogatstvo, odnosno obilje, uobičajena su tema drevne feng šui veštine

Objavljeno:

Feng Shui nas uči kako da stvorimo okruženje koje nas inspiriše, motiviše, osnažuje i privlači dobre stvari.

Sreća i bogatstvo, odnosno obilje, česta su tema u feng šui učenja, pa određene biljke privlače novac, a postoji i verovanje da novčanik treba da bude određene boje.

Pratite ovih pet koraka ako želite više novca u životu!

1. Čišćenje

Izvadite sve iz novčanika, sve. Obrišite ga vlažnom krpom od mikrovlakana da biste ga očistili.

2. Sortirajte sve što nađete unutra

Verovatno imate gomilu priznanica, računa ili papira koji vam baš i nisu potrebni. Ako među njima ima nekih koje morate da zadržite, njihovo mesto nije u vašem novčaniku već negde u kući gde držite druge papire vezane za finansije. Bacite sve istekle članske karte i kopirajte brojeve sa vizitkarti u svoj telefon.

novčanik
foto: James Clarke Images / Alamy / Profimedia

Ne zaboravite na keš – lepo ispravite novčanice pa ih ređajte. Koliko puta ste preturali po novcu, jer ne znate gde je novčanica, ili mislite da je 100 od 20 dinara? Rasporedite novčanice po vrednosti, od najmanjih do najvećih, i uvek ih tako čuvajte. Ovo je prvi korak ka uklanjanju „haosa“ iz vašeg novčanika i mnogo će vam značiti.

3. Šta ide u koji odeljak?

U novčaniku uvek nosite samo ono što morate imati sa sobom svaki dan. Ako iz njega ispadnu zgužvane novčanice, izbledele bankovne potvrde, vizit karte, to će vas podsvesno iznervirati čim ga otvorite. Sve što vam treba često stavljajte u najlakše dostupan odeljak.

4. Dodajte komadić papira

Dobra energija privlači dobru energiju, pa stavite papir na koji ste rukom napisali afirmaciju, poruku sebi ili čak ček koji ste sebi napisali na određeni iznos i koji nećete da unovčite, kao simbole privlačenja dobre energije .

5. Gde ga čuvati?

Novčanik ste doveli u red, spreman je da privuče dobru energiju i obilje, sada ne bi bilo dobro da ga samo bacite u torbicu punu haosa. Neka vam organizovanje torbice bude sledeći korak!

bonus video

03:39

DA IH NEMA, USRED LETA BI NAM PADAO SNEG! Zbog ovoga imamo prestupne godine: Jedno narodno verovanje POSEBNO JE ZASTRAŠUJUĆE

(Espreso/krstarica/A.J./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.