ŽENA PEVAČA OTKRILA KOLIKO PUTA JE RADILA SILIKONE, ZBOG BROJA SU SVI PALI SA STOLICA: Nastao totalni MUK, AU ŽENO
Kris Tajgen, Foto: Elena & Pedro / SplashNews.com / Splash / Profimedia

OBRATITE PAŽNJU

ŽENA PEVAČA OTKRILA KOLIKO PUTA JE RADILA SILIKONE, ZBOG BROJA SU SVI PALI SA STOLICA: Nastao totalni MUK, AU ŽENO

Oba igrača su morala da se pogledaju u oči i izmišljaju priče 30 sekundi zaredom, ali je Krisi na kraju otkrila

Objavljeno:

Krisi Tejgen je detaljno opisala svoje "tri intervencije na grudima" nakon što je slučajno sama otkrila informacije o svojoj intimnoj kozmetičkoj hirurgiji.

Informaciju je izbacila u ponedeljak uveče u epizodi Watch What Happens Live sa Endijem Koenom u emisiji Bravo. Činilo se da 38-godišnjak nije razumela jednu od Endijevih igara pod nazivom The Lies Have It!

Oba igrača su morala da se pogledaju u oči i izmišljaju priče 30 sekundi zaredom, ali je Krisi na kraju otkrila nešto više od očekivanog. - Ako neko se neko od vas zbuni, ili ne može da smisli laž na koju bi odgovorio, drugi dobija poen, objasnio je Endi.

- Ko ima najviše poena na kraju 30 sekundi pobeđuje. Dakle, lažete jedno drugo 30 sekundi zaredom. Kejt, počećete, idite. Kejt je počela tako što je rekla da je njen muž Džon Ledžend, naravno da nije – to je Krisin muž.

Krisi Tajgen i Džon Ledžend
foto: youtube.com/john legend/printscreen

- Netačno, odgovorila je samouvereno dok je Endi upućivao, - Ne. Sada kažeš laž. Još uvek naizgled zbunjena celom igrom, počela je da se smeje iskušenju dok je Kejt odbrusila: "Laži me". Krisi je tada priznala: - Tri puta sam radila grudi. Kejt je onda rekla: - Mrzim te.

Činilo se da Krisi još uvek nije razumela dok je Kejt nastavila igru, govoreći - Nikad ne pijem na letu. Igra se završila i ona je i dalje delovala zbunjeno dok je Kejt pobedila u igri, - Čak ni ne razumem, rekla je dok je Endi ponovio: - Morate samo da se pogledate i lažete. Zatim je prešao na intervju.

- Ne, ne, ne, znamo da je to bila laž, rekao je Endi, pre nego što je zbunjena Krisi odgovorila: - Pa, to je istina, ne sviđaju mi se. Endi zapravo nije znao šta da kaže, dodajući "U redu". Krisi je upitala: - Oh, da li je to trebalo da bude laž? Ponavljajući poslednji put, Endi je rekao: - Da, igra je bila da lažeš 30 sekundi. Činilo se da Krisi još uvek nije razumela koncept.

Kris
foto: Prinstcreen/Youtube/TheEllenShow

Nekoliko dana pre je Krisi izgledala besprekorno šik dok je pozirala u odećenoj glavi nasred ulice u Njujorku, ona je nastavila oduševljavati svojih 42,7 miliona pratilaca na Instagramu. Sa osmehom na licu i dugom jaknom u sivoj nijansi, Krisi je istakla svoj besprekoran stil, upotpunivši izgled čizmama do kolena.

"Još jedan dan. Nedostaje mi moja četvorka toliko da me bole kosti", napisala je ona u opisu svoje objave, privukavši više od 85.000 lajkova i hiljade komentara, među kojima se ističe i komentar njenog supruga Džona Ledženda. "Hajde da pričamo o tvojim nogama", napisao je njen životni saputnik

Krisi je mislila na svoje četvoro dece koju deli sa hitmejkerom Džonom Ledžendom, ćerku Lunu (7), sina Majlsa (5), ćerku Esti (1) i sina Rena. Bila je daleko od kuće u gradu promovišući svoju novu seriju, Freeform, zajedno sa ko-voditeljem Dejvom Čangom.

01:16

VODITELJKA NATAŠA ĐURIČIĆ PROŠETALA KREACIJE MIRJANE MARIĆ: Bivša manekenka ne krije emocije

(Espreso/Srbija danas/M.Aćimović/prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.