PLAVUŠA SLUČAJNO KINULA I SVE JE POPUCALO OTPOZADI: Kad je POGLEDALA DOLE, videla je ČISTU SRAMOTU, BLAM (VIDEO)
Georgina kinula, Foto: Printscreen/tiktok-georgiiahhh

ŠOK

PLAVUŠA SLUČAJNO KINULA I SVE JE POPUCALO OTPOZADI: Kad je POGLEDALA DOLE, videla je ČISTU SRAMOTU, BLAM (VIDEO)

Snimak je dobio veliki broj pregleda, kao i sviđanja, ali mnogi su posumnjali da je Guči kaiš zaista original

Objavljeno: 13:08h

Georgina je Tiktokerka koju na ovoj društvenoj mreži prati 21.000 ljudi. Ona uglavnom objavljuje sadržaj iz oblasti mode, ali nedavno se i desio peh, koji je slučajno zabeležen i na Tik-toku. Naime, Georgina je pokušala da se snimi post kada je sasvim slučajno kinula. Međutim, u trenutku kijanja došlo do pucanja njenih farmerica. Kao da je sve to bilo malo, Tiktokerka je primetila da joj je pukla i kopča na kaišu i to ne bilo koja već Guči kopča.

- O moj bože, upravo sam kinula i mislim da mi se otkopčao rajsferšlus na farmerkama. O moj bože, jeste mi se otkopčao rajsferšlus na farmerkama, mada mislim i da su mi se pocepale farmerke. Ubeđena sam da su mi pukle pantalone, jesu. Ne samo to, nego mislim da mi je pukla i šnala na kaišu.

Snimak je dobio veliki broj pregleda, kao i sviđanja, ali mnogi su posumnjali da je Guči kaiš zaista original. Naime, najveći broj pratilaca istakao je da to što je otpala šnala sa oznakom poznatog brenda dokaz da je nosila kopiju. Bilo je i onih koji su pretpostavili da ova žena ima farmerke koje su mnogo manji broj nego što bi trebalo da nosi i ponovo isticali loš kvalitet i farmerica i kaiša.

@georgiiahhh Yes, I just sneezed and busted my jeans open resulting in my GUCCI belt snapping in half , yes I’m depressed. #HurtMyFeelings #tiktokrecipe #fyp ♬ original sound - Georgiiahhh

Yes, I just sneezed and busted my jeans open resulting in my GUCCI belt snapping in half , yes I’m depressed. #HurtMyFeelings #tiktokrecipe #fyp ♬ original sound - Georgiiahhh

Najveći broj pratilaca otvorio je debatu da li je kaiš original ili ne, dok se nekolicina nasmejala od srca samoj Tiktokerki.

- To što je taj kaiš pukao samo govri o njegovom lošem kvalitetu.

- Čim su pantalone pukle od kijanja, ko zna kog materijala su bile i te farmerice.

- Definitivno su ti farmerke manji broj.

- Ne smem ni da zamislim šta bi tek bilo da si se nakašljala ili nastavila da kijaš.

- Taj kaiš je svakako neka teška kopija.

- Svi komentari idu ka tome da li je kaiš original ili ne, ali meni je sam način na koji je ova devojka kinula i pocepala farmerice i kaiš urnebesan, suze su mi pošle od smejanja.

- Ovo je nešto što bi meni moglo da se desi svakodnevno.

02:35

SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago

(Espreso/Srećna republika/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.