FRIZER ODVUKAO BESKUĆNIKA U SALON, PA KRENUO DA GA ŠIŠA: Ono što je napravio OD NJEGA je PRAVO ČUDO, svi ZANEMELI
Beskućnik, Foto: Prinstcreen/Youtube/ ASMR Anil Çakmak

šok

FRIZER ODVUKAO BESKUĆNIKA U SALON, PA KRENUO DA GA ŠIŠA: Ono što je napravio OD NJEGA je PRAVO ČUDO, svi ZANEMELI

Prošle su godine i godine pre nego što je ovaj čovek imao priliku da se brine o sebi, odnosno da neko obrati pažnju na njega i brine o njemu

Objavljeno: 16:50h

Transformacija koja sledi izazvala je lavinu pozitivnih komentara, zbog želje jednog čoveka da pomogne drugom i da mu život na neko vreme bude još bolji. Frizer je zamolio čoveka koji živi na ulici da promeni izgled, on je prihvatio i rezultat ove promene je zadivio gledaoce.

Priča je dirljiva, gest je veoma human, a svaka sekunda ove transformacije je pomno praćena. Sve je počelo kada je beskućniku prišao frizer, prenosi Žena blic.

Prošle su godine i godine pre nego što je ovaj čovek imao priliku da se brine o sebi, odnosno da neko obrati pažnju na njega i brine o njemu.

Stvari koje su za neke male stvari su za njega ogromne i nedostižne.

Frizerka ga je ošišala na novu frizuru, ali se pobrinula i za kožu lica. Mnogo toga se promenilo, samo je izraz njegovog lica ostao skoro isti i tužan. Ipak, mogao se videti osmeh, osmeh koji mnogo znači.

Ovakve transformacije treba da podignu svest ljudi o tome koliko je važno pomoći ljudima koji žive kao ovaj čovek. Jedan dobar gest treba da vodi drugom, a mnoga dobra dela mogu promeniti nečiji život.

„Zamislite svet u kome su svi takvi prema drugim ljudima“, „Podmladili ste čoveka koji je izgledao kao da ima 60, a sada izgleda kao da ima 45“, „Posle transformacije izgleda kao glumac ili kao neko ko bi mogao radi šta hoće“, „Vidite kako se frizer smeje i tretira ga kao da je najvažnija mušterija, kakva ljubaznost“, komentarišu na Jutjubu gde ovaj snimak ima više od 42,6 miliona pregleda.

00:52

Otišla kod frizera, kosa počela da joj otpada usred tretmana

(Espreso/CDM/prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.