OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA JE NEMOGUĆE ZADRŽATI U VEZI: Menjaju partnere KAO ČARAPE i veoma se ponose time
Ljubav, Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

ASTRO

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA JE NEMOGUĆE ZADRŽATI U VEZI: Menjaju partnere KAO ČARAPE i veoma se ponose time

Srećom, ipak postoje načini da ih koliko-toliko ukrotite

Objavljeno:

Kada je reč o ljubavi i vezama, horoskopski znakovi mogu igrati značajnu ulogu u tome kako se ljudi povezuju i održavaju svoje veze. Dok su neki znakovi poznati po svojoj odanosti i stabilnosti, postoje oni čija priroda ih čini teškima za zadržavanje u dugotrajnom ljubavnom odnosu, a od ozbiljnih veza i braka beže kao đavo od krsta.

U ovom tekstu istražićemo kako se ovi horoskopski znakovi ponašaju u vezama, šta ih motiviše, i kako možemo da pristupimo njihovim specifičnim potrebama kako bi veza bila uspešna i ispunjena.

Horoskop
foto: Battista Agnese / Bridgeman Images / Profimedia

Ovan: Iznenađujte ga neočekivanim gestovima

Ovnovi, poznati po svojoj avanturističkoj prirodi, cene slobodu i nezavisnost. Zbog toga može biti izazovno održati ih posvećenim dugoročnoj vezi ako se osećaju ograničeno. Omogućite im prostor za ostvarivanje ličnih ciljeva i interesa.

Pored toga, unesite spontanost u vezu tako što ćete ih iznenaditi neočekivanim gestovima ili aktivnostima. Element iznenađenja će podgrejati njihovu avanturističku stranu.

Blizanci: Stalna i mentalna i fizička stimulacija

Blizanci, najradoznaliji tip Zodijaka, umeju da uživaju u raznovrsnosti u životu. Zbog ove svoje prirode, oni mogu postati nemirni ako veza postane previše rutinska ili im nedostaje mentalna stimulacija. Održavanje posvećenosti Blizancima može podrazumevati negovanje stalnog uzbuđenja i intelektualnih izazova.

Seks
foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

Pored toga, Blizanci poseduju razigranu i bezbrižnu stranu. Naglasite važnost humora i smeha u vezi da biste je održali živom, te da biste izbegli da im postanete dosadni.

Strelac: Poštujte njegovu potrebu za autonomijom

Slično kao i njihov intenzivan kolega Ovan, pojedinim Strelcima može biti izazov da ostanu privrženi vezi zbog svoje ljubavi prema slobodi i nezavisnosti. Sama pomisao da budu zatvoreni ili da se odreknu lične autonomije može brzinom svetlosti da ih lansira van posvećene veze.

Razumevanje i poštovanje njihove potrebe za nezavisnošću, uz pronalaženje načina da ulijete uzbuđenje u vezu, postaje magični ključ za održavanje njihovih duhovitih srca vrelim i ubrzanim kad god vas vide.

Bonus video:

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

(Espreso/24sedam/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.