VLADIMIR VLAJIĆ DAO PROGNOZU ZBOG KOJE ĆE SRBIMA ZAKLECATI NOGE: Kad čujete ŠTA NAS SVE ČEKA, zanemećete
Vladimir Vlajić, Foto: Printscreen/Youtube/PrvaTV

paŽnja

VLADIMIR VLAJIĆ DAO PROGNOZU ZBOG KOJE ĆE SRBIMA ZAKLECATI NOGE: Kad čujete ŠTA NAS SVE ČEKA, zanemećete

Era Vodolije se zahuktava, krenula je pre izvesnog vremena i biće zanimljivih dešavanja", rekao je astrolog

Objavljeno: 12:16h

Nedeljni horoskop od 15. do 21. januara 2024. godine donosi uzbudljiva dešavanja, a to je u emisiji "150 minuta" na Prvoj potvrdio i astrolog Vladimir Vlajić. "Imamo interesantna dešavanja na nebu, a prvo ulazak Plutona u znak Vodolije. Tu će biti do 2044. godine. Doneće neke promene na globalu jer je Pluton generacijska planeta, uticaće i na naše živote. Era Vodolije se zahuktava, krenula je pre izvesnog vremena i biće zanimljivih dešavanja", rekao je astrolog.

PROGNOZA ZA SVE ZNAKE HOROSKOPA

"Zdravstveni segment kod Ovnova vezan je za prolazne glavobolje. Za slobodne ovo je nedelja flerta, kontakata i fatalnih ljubavi. Treba da se kreću i budu među ljudima. Što se tiče zauzetih, više će biti okrenuti ka poslu. Dosta će raditi, faliće im vreme sa partnerom. Traženje pažnje može negativno da eskalira. U poslovnom segmentu, ovo je nedelja u kojoj će se neke stvari pokrenuti. Imaće čemu da se raduju. Odlična nedelja za komunikaciju sa strancima. Pojačana dinamika, Ovnovi će se malo nervirati.

Bikovi imaju pad imuniteta. Slobodni će se dvoumiti oko nečega, u dobrom su periodu. Njihov vladar Venere je u znaku Strelca, imaju potrebu da budu slobodni. Ne bih rekao da je ovo nedelja za ulazak u vezu, ali za širenje kontakata da. Zauzetima će biti malo dosadno, možda će vladati malo hladnija atmosfera. Od četvrtka je dobar period za posao. Stoji mogućnost da naprave dobar poslovni pregovor sa osobom na položaju. Stoji neki napredak. Izazovi će ih motivisati.

Blizanci su skloni ka prehladama. U emotivnom segmentu, slobodne neko 'juri'. Dosta su komunikativni, tako da ne reaguju dobro na pritisak. Ovo nije nedelja koja je dobra za ulazak u emotivnu priču. Zauzeti su pod jakim uticajem partnera, to treba da prihvate. Ovo je period uspeha. Bio je retrogradni Merkur, dosta stvari se kod njih odlagalo. Nešto će se konačno razrešiti.

Rakovima je stomak na udaru kad su pod stresnim situacijama. Slobodni će dosta flertovati, uživati, ali neće ući u vezu. Za zauzete ovo je nedelja impulsivnosti, ljubomore, pojačanih strasti. Odnos može da bude na klackalici. U poslovnom segmentu Rakovi će dosta raditi, imaće mnogo obaveza, ali će ih uspešno rešiti.

Horoskop
foto: Peachaya Tanomsup / Panthermedia / Profimedia

Lavovi treba da provere krvnu sliku. Slobodne će neko tokom vikenda oboriti s nogu. Moguć je ulazak u novu vezu, interesantnu priču. Zauzetima je nedelja malo dosadna. Partner može da bude prenaporan u nekim stvarima. Želeće da promene dinamiku odnosa, ali to neće moći ove nedelje. Dosta obaveza sledi, ali sam kraj nedelje biće dosta uspešan. Stižu zasluge i uspesi.

Devicama je grlo na udaru. Slobodnima stoji mogućnost da uđu u jako interesantnu emotivnu vezu. To će biti lepo za njih. Zauzete su u malo napornijem periodu. Vikend donosi pojačanu nervozu u odnosima, savet je da iskomuniciraju. U poslovnom segmentu Device su mudre. Imaju dobru intuiciju. Savet svim Devicama jeste da je slušaju. Nešto se delimično rešava u ovoj nedelji. Mnogi će otići na poslovni put.

Vage treba da vode računa u saobraćaju. Slobodne mogu da uđu u tajnu vezu, biće dobrih pozicija za njih. Zauzete Vage osmehom mogu sve da reše. Biće sitnih kriza, ali savet je da spuste loptu. U poslovnom segmentu savet je da budu na poznatom terenu, da komuniciraju sa starim saradnicima. Ovo nije nedelja za bilo kakve promene.

Škorpije treba da se paze prehlade. Slobodne Škorpije osvajaju nekoga ko im je interesantan već izvesno vreme. Zauzetim Škorpijama je savet da ne budu stroge prema voljenoj osobi. To može da prouzrokuje malo komplikovan odnos sa partnerom. Kada je posao u pitanju, baš mnogo toga mogu da urade u ovoj nedelji, sve što požele. Ovo je nedelja bitnih poslovnih pregovora koji će njima ići u prilog dugoročno. Stoji mogućnost poslovnih proširenja.

Strelčevi su zdravstveno dobro. Slobodnima stoji mogućnost da biraju. Ko god da im je interesantan, mogu da ga osvoje. Za zauzete je dobra nedelja. Poslovni segment je dobar, stoje odlični novi počeci. Sve u superlativu kod njih. Jarčevi treba da vode računa o grlu. Slobodni sijaju i imaju mogućnost da biraju. Odabraće nekoga ko je romantičan krajem nedelje. Kod zauzetih do četvrtka stoji tenzija, a od tada drastično bolja komunikacija. Ovo je nedelja u kojoj će se pretvoriti u lidera.

Vodolije su malo nervoznije. Slobodni će se zaljubiti, upoznaće nekoga putem interneta. Zauzeti su nervozni do četvrtka, trebalo bi da do tada drže jezik za zubima. Mogu previše da izgovore, pa da se kaju. U poslu kraj nedelje donosi mogućnost vraćanje duga ili usluge. Vodolije mogu sami sebe da sabotiraju, zato u prvoj polovini nedelje ne treba da pričaju puno. Ribe su umorne. Slobodnima stoji ulazak u emotivnu priču. Treba da povedu računa o Škorpiji ili Jarcu. Kod zauetih je sve dobro. Poslovni segment je naporan, ali u četvrtak i petak sledi novčani dobitak", otkrio je astrolog Vladimir Vlajić.

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/Mondo/T.V.Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.