OVE ŽENE SU NAJBOLJE SUPRUGE, ODGOVORNE I SPREMNE ZA BRAK: Svaki muškarac treba da potraži BAŠ TAKVU za sebe
Venčanje, Foto: Profimedia

pažnja

OVE ŽENE SU NAJBOLJE SUPRUGE, ODGOVORNE I SPREMNE ZA BRAK: Svaki muškarac treba da potraži BAŠ TAKVU za sebe

Osetljive su i emotivne, a uvek svoje partnere gledaju najboljim očima

Objavljeno:

Neki horoskopski znakovi imaju više nežnijih aspekata od drugih. Zbog toga su neke žene rođene u pojedinim horoskopskim znacima rođene za brak.

Evo šta kaže Zodijak - u koja četiri znaka se rađaju najbolje bračne partnerke.

Riba

Osetljive su i emotivne, a uvek svoje partnere gledaju najboljim očima. Izuzetno su brižne i uvek će paziti na vas, posebno u teškim vremenima. One imaju puno razumevanja , pa su vrlo emotivne ljubavnice koje su duboko privržene svojim izabranicima.

Horoskop
foto: Natalia Okorokova / Alamy / Alamy / Profimedia

Rak

Žene Rakovi neguju svoje muževe i aktivno se brinu za njih. Imaju izraženo saosećanje za svog partnera. Uvek ostaju odane i traže stabilnu vezu koja je potrebna da bi bilo koji brak uspio. Nikada neće napustiti vašu stranu i uvek će ostati verne svojim rečima i namerama.

Vaga

One će pružiti ravnotežu i stabilnost vašem braku. Izuzetno su zrele i veoma se dobro nose s teškim situacijama. One su lepe i negovane i nikada neće ostaviti prostora za bilo kakve pritužbe. One su iskrene, odane i dinamični su mislioci koji će više razmišljati o rešenjima nego o odugovlačenju problema.

Vodolije

Vodolije su snažne, nezavisne, samopouzdane i fleksibilne. Mogu se prilagoditi bilo kojoj situaciji ili promeni. Otporne su i imaju odličan smisao za humor. Ovaj se brak odnosi na zabavu, ljubav, naklonost i razumevanje.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srbija danas/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.