DEČAK SA DUGOM KOSOM UŠAO U FRIZERSKI SALON, A ONDA JE USLEDIO ŠOK ŽIVOTA: Zbog ove TRANSFORMACIJE svi su ODLEPILI
Dete sa pletenicom, Foto: Printscreen/tiktok/ wakeupmakeup03

šok

DEČAK SA DUGOM KOSOM UŠAO U FRIZERSKI SALON, A ONDA JE USLEDIO ŠOK ŽIVOTA: Zbog ove TRANSFORMACIJE svi su ODLEPILI

Jedan dečak je potpuno zbunio internet zajednicu nakon što se pojavio snimak gde odlazi kod frizera kako bi skratio svoju izuzetno dugu kosu

Objavljeno:

Odlazak kod frizera je kod većine rutina koje se pridržavaju svakog meseca. Ipak, činjenica je da se svi nakon izlaska iz salona, nakon željene promene, osećaju i izgledaju mnogo bolje.

Decu, pogotovu onu manjeg uzrasta, je veoma teško naterati da odu kod fririzera i to često rezultira plačem i otimanjem. Međutim, kada su starija deca u pitanju čini se da se tome raduju i da vole eksperimentisanja.

Jedan dečak je potpuno zbunio internet zajednicu nakon što se pojavio snimak gde odlazi kod frizera kako bi skratio svoju izuzetno dugu kosu. Dečak je bio spreman da sedne na stolicu i transformiše se u potpuno drugi izgled, onako kako verovatno većina očekuje. Frizer mu je trimerom odmah sklonio dugu pletenicu, a onda je krenuo da pravi finese po njegovoj kosi podrezivanjem i raznim prelazima. Na kraju su rezultati bili izvrsni, a dečak je bio neprepoznatljiv.

Transformacija na koju se on odlučio bacila je na razmišljanje mnoge da li se radi o devojčici ili dečaku budući da on ima nežne crte, krupne plave oči poput devojčice. Iako mnogima do kraja nije bilo jasno da li je dečak želeo da promeni svoj izgled ili je devojčica želela transformaciju, promena je po mnogima bila fascinantna.

Oni koji su mislili da je u pitanju devojčica, rekli su da je ovaj novi izgled potpuni promašaj i da je lepša sa dužom kosom dok su oni koji su tvrdili da je u pitanju dečak rekli da je pozitivna promena. Drugi su rekli da su potpuno dve različite osobe u pitanju.

- O Bože kako si mogla to da uradiš?

- Oni izgledaju tako srećno sa novom frizurom preslatka je.

- Izgledaju predivno na oba načina.

- Ne verujem sada više nikome.

- Blizanci?

- O Bože, u početku se činilo da je u pitanju devojčica.

Iako mnogima i dalje nije bilo jasno zašto devojčica želi ovakvu frizuru mnogi su potvrdili da je ipak u pitanju dečak, jer je barber u jednom trenutku obrijao bradu dečaku i više kose sa strane. Uprkos tome što je ova transformacija zbunila sve, većina se složila da je frizer odradio sjajan posao. Na kraju, kada mu je ošišao stilizovao kosu, poprskao mu je plavim sprejom za kosu zbog čega je njegova frizura dobila potpuno novi izgled.

03:11

BACIO PENDREK, PA UZEO BRITVU I MAKAZICE! Upoznajte bivšeg POLICAJCA iz Užica, koji je postao frizer! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/srećna republika/prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.