OVA BEBA JE ROĐENA SA NEČIM ŠTO POČNE DA RASTE TEK U 6. GODINI: Čitava BOLNICA je bila u NEVERICI kad je VIDELA
Beba, Foto: Printscreen/Tiktok/jordanbloss_

čudo

OVA BEBA JE ROĐENA SA NEČIM ŠTO POČNE DA RASTE TEK U 6. GODINI: Čitava BOLNICA je bila u NEVERICI kad je VIDELA

Džordan, koja sa svojim partnerom živi u Kanzas Sitiju, podelila je video svog dečaka kako spava

Objavljeno:

Žena koja se nedavno porodila ostala je zapanjena kada je videla da je njena beba rođena sa nekoliko potpuno izraslih zubića u vilici. I bolničko osobolje odmah je priznalo da nikada ništa slično nije videlo i od tada neobično iskustvo ove majke obilazi svet.

Džordan, koja sa svojim partnerom živi u Kanzas Sitiju, podelila je video svog dečaka kako spava. Međutim, kada ga je kamera snimila kako otvara usta da bi se nasmešio, izvirili su i mali zubi.

- Kad vam se beba rodi sa zubima i celo bolničko osoblje je u neverici jer ovo nikada nisu videli - napisala je Džordan u opisu videa.

Mama, čiji sin sada ima osam meseci, dodala je više detalja u opisu, uključujući i to koliko je ovakva stvar zapravo retkost. Tako je gledaocima videa objasnila da se ovako nešto dogodi jednoj od 2000 rođenih beba.

Video koji je postao viralan brzo je privukao pažnju brojnih korisnika. Mnogi su rekli da nikad nisu čuli za taj redak slučaj i da ne bi znali kako da reaguju da im se dogodi.

“Nikada pre nisam ovo videla!”, “Očekivao sam da će biti jedva vidljivi, kao da su se upravo probili, a ne kao da su zubi odrasle osobe”, “I ja sam se rodio sa zubima. Meni je to baš fora i uvek to svima pričam”, pisali su korisnici.

01:30

DŽIN BEBA ĆE PRAVO IZ PORODILIŠTA U ŠKOLU Pavle se rodio sa 6,5 kila, iznenadio ceo Gornji Milanovac, doktora i rođenu majku

(Espreso/Srbija danas /Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.