PROFESIONALNI KUVAR OTKRIO GENIJALNU CAKU ZA RENDANJE CVEKLE: Ruke će ostati ČISTE - samo 2 stvari su vam potrebne
Foto: Printscreen/Tik-Tok/dobrovolskyi_hchef

saznajte

PROFESIONALNI KUVAR OTKRIO GENIJALNU CAKU ZA RENDANJE CVEKLE: Ruke će ostati ČISTE - samo 2 stvari su vam potrebne

Mnogi odavno znaju koliko je cvekla zdrava i da je prepuna gvožđa

Objavljeno:

Ona, takođe, sadrži i antioksidanse, pa tako redovnom konzumacijom ovog povrća pomažete u uklanjanju toksina iz organizma. Zbog toga se, naročito u zimskim danim, peporučuje redovno konzumiranje cvekle.

Ipak, mnogima je mrsko da pripremaju cveklu, jer ostavlja mrlja po koži i odeći koje se teško skidaju. Jedan kuvar na svom TikToku pokazao je genijalan trik kako da izrendate cveklu, a da ne uprljate ruke. Sve što vam treba je rende i kesa za zamrzivač.

Trik je vrlo jednostavan, a sve što treba da uradite je da rende i cveklu ubacite u kesu, a potom jednostavni izrendate držeći je preko najlona. Na taj način na rukama vam neće ostati tamne mrlje, a zaštitićete i odeću od eventualnih fleka.

Ovako izrendanu cveklu možete dodati kao sastojak različitim čorbama i drugim kuvanim jelima. Takođe, u kombinaciji sa drugim voćem i povrćem kao što su jabuka, kupus ili krastavac ona može biti izuzetno ukusna i kao salata.

bonus video

00:11

TIK TOKERKA OTKRILA TRIK ZA ČIŠĆENJE TOSTERA! Mnogi nisu mogli ni da zamisle da je ovako JEDNOSTAVNO, evo u čemu je caka! VIDEO

(Espreso/najzena/Marija Brčić/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.