OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI ĆE PLIVATI U PARAMA U 2024. GODINI: Novac će PADATI SA NEBA, ali samo ako se PAZE 1 STVARI
Novčanik, Foto: Photopotam / Alamy / Alamy / Profimedia

astro

OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI ĆE PLIVATI U PARAMA U 2024. GODINI: Novac će PADATI SA NEBA, ali samo ako se PAZE 1 STVARI

Proverite da li ste među njima

Objavljeno:

U astrološkom svetu 2024. godina donosi svoje posebne izazove i prilike, a neki znakovi zodijaka će se posebno istaći svojom sposobnošću, ili nesposobnošću, da upravljaju finansijskim obiljem. Evo koji će se znakovi u 2024. godini naći u situaciji "ne znam gde s lovom" i zašto.

Bik

Bikovi, poznati po svojoj ljubavi prema luksuzu i udobnosti, mogli bi se 2024. godine naći u situaciji u kojoj novac teče u njihove ruke brže nego što mogu da ga troše. Uz Jupiterov blagoslov u njihovom finansijskom sektoru, Bikovi će možda teško pratiti kuda ide sav novac, posebno s obzirom na njihovu sklonost prema skupocenim užicima i kvalitetu koji se plaća.

Horoskop
foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

Lav

Lavovi, uvek u centru pažnje, mogu očekivati da će 2024. godina biti puna finansijskih uspeha, posebno na poljima koja uključuju javni nastup i kreativnost. Međutim, Lavovi mogu lako postati preplavljeni obiljem i potrošiti na načine koji su jednako dramatični kao i oni sami - od raskošnih zabava do luksuznih putovanja.

Vaga

Vage, koje teže ravnoteži i harmoniji, mogu se 2024. godine naći u situaciji gde im novac dolazi sa svih strana, ali neće znati kako da ga najbolje iskoristi. Njihova prirodna sklonost lepoti i estetici može ih navesti na preterane troškove u umetnost, modu i dizajn, ostavljajući ih u dilemi kako najbolje rasporediti svoje finansijske resurse.

Strelac

Strelci, poznati po svojoj avanturističkoj prirodi, mogu se 2024. godine naći u situaciji u kojoj novac dolazi brzo, ali i odlazi brzo. Njihova sklonost istraživanju i uživanju u životu može ih dovesti do situacija u kojima će novac trošiti na impulsivna putovanja, obrazovanje i filozofske avanture, često ne znajući kako najbolje upravljati tim obiljem.

Bonus video:

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

(Espreso/Kurir/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.