EVO KOGA ČEKA NAJVEĆA LJUBAV U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI: Sprema vam se pravo LUDILO - celi ćete pretrnuti od STRASTI
Ilustracija, Foto: Natalia Okorokova / Alamy / Alamy / Profimedia

astro

EVO KOGA ČEKA NAJVEĆA LJUBAV U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI: Sprema vam se pravo LUDILO - celi ćete pretrnuti od STRASTI

Saznajte šta vam zvezde donose u 2024. godini

Objavljeno:

Dok znaci Zodijaka željno iščekuju dešavanja koja donosi godišnji horoskop za 2024. godinu, zvezde predviđaju neverovatnu sreću određenim znacima horoskopa! Doček Nove godine se bliži, praznična euforija vlada, ali ko mašta o romantičnim trenucima? Astrologija otkriva ko može da se zaljubi uoči novogodišnje noći:

LAV

Kao i uvek, Lavovima odlično polazi za rukom da budu u centru pažnje. Ako ste rođeni u ovom znaku, onda bi trebalo da znate da će tako biti i na samom dočeku, trudili se ili ne. Ovo će biti trenutak kada ćete moći da zablistate, a ukoliko idete na glamuroznu proslavu, očekujte poznanstvo sa posebnom osobom. Ona može da postane vaš partner na duže staze!

Horoskop
foto: ADC PICTURES / Alamy / Alamy / Profimedia

VAGA

Vagama se otvara mogućnost da upoznaju osobu koja deli njihovu strast prema umetnosti i kulturi. Komunikacija će teći tako da ćete imati utisak da se poznajete čitav život! Nećete moći da obuzdate, niti da sakrijete varnice koje osećate. Možda ćete pokušavati da držite "kočnicu", ali u ponoć može da se dogodi strastveni poljubac! Ima li lepšeg početka 2024. godine?

RIBE

Osećajne Ribe privlače ljude koji dele iste emocionalne vrednosti. Na dočeku Nove godine možete da upoznate osobu koja voli da pomaže drugima. Razmenićete teme o događajima na kojima ste oboje bili, a da niste tada to znali. Ovakav spoj može da postane veza koja će lako prerasti u brak. Uživajte!

BONUS VIDEO

08:06

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

(Espreso/Mondo/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.