LJUBAVNI HOROSKOP ZA POSLEDNJU NEDELJU U 2023. GODINI: Evo šta očekuje svaki znak za DOČEK, spremite se za STRAST
Ljubav, Foto: Profimedia

astro

LJUBAVNI HOROSKOP ZA POSLEDNJU NEDELJU U 2023. GODINI: Evo šta očekuje svaki znak za DOČEK, spremite se za STRAST

Kakve vam ljubavne aspekte donosi poslednja nedelja decembra tumači vam astrolog Ana Rakić

Objavljeno:

Ovan

Osećate unutrašnji nemir i potrebu za donošenjem važne odluke koju treba da podelite sa dragom osobom. Partner može pokazivati otpor i truditi se da vas usmeri na drugačiji način razmišljanja. Ovo privremeno udaljenje ili emotivna distanca može biti korisna za pronađu dobrog rešenja. Važno je održati emotivnu stabilnost u rešavanju ljubavnih dilema. Komunikacija i zajednički emocionalni sklad ključni su za rešavanje problema. Ako ste mladi ili slobodni, viđanje s različitim ljudima može biti način da nadoknadite neke neostvarene želje.

Bik

Svesni ste da postoji više potencijala, ali to nije isključivo pod vašom kontrolom, kao ni pod kontrolom vaše voljene osobe. Važno je prihvatiti partnera takvog kakav jeste bez nepotrebnih pritisaka, što može doneti sreću i zadovoljstvo.

Par, Ljubav
foto: Profimedia

Blizanci

Osećate snažnu emotivnu privlačnost i zadovoljstvo u društvu voljene osobe. Međutim, treba biti oprezan i ne dopustiti da emocije previše utiču na racionalnost. Saradnja i kompromis su ključni za razrešenje dilema u ljubavnom odnosu. Suočavanje s istinom može doneti osveženje i dobar početak. Ako ste slobodni, moguća su uzbudljiva poznanstva i privlačnost prema nekome s posebnim šarmom.

Rak

Delujete zadovoljno u prisustvu druge osobe i umete da stvorite prijatnu atmosferu. Važno je da cenite osećanja partnera, a zajednički planovi su inspirativni. Strpljenje je ključno, kao i održavanje dobre komunikacije i balansa u emotivnom odnosu.

Lav

Oni koji se nalaze na putovanju mogli bi doživeti ljubav iz svojih snova. Oni koji ne putuju, razmenjivaće lepe ideje s drugom stranom. Ojačaće poverenje u vezama, a samci će biti skloni da traže samo svoj ideal. Ništa drugo neće dolaziti u obzir.

Devica

U optimističnom raspoloženju uživate u nekim romantičnim susretima ili u društvu osobe koja u vama pokreće velike strasti. Vaše ponašanje na najbolji način odslikava ljubavno zadovoljstvo ili raspoloženje koje osećate u nečijem prisustvu. Tanka je granica spajanja ili razdvajanja u ljubavnom odnosu. Sačuvajte dobro raspoloženje, bez obzira na emotivni ritam i trenutni ishod. Važno je da sledite svoj unutrašnji instinkt. Razmena osećanja i energije između vas i voljene osobe predstavlja »lepši deo stvarnosti«. Ono što je po vašem ukusu – odgovara i vašem partneru. Ukoliko ste mladi ili slobodni, očekuju vas uzbudljivi kontakti i susreti.

Vaga

Zvezde rade za vas, pa je vreme da krenete dalje i rasksrstite sa bivšima. Bićete izuzetno privlačni privlačni suprotnom polu. Zato ne trošite uzalud svoje vreme i energiju na bivše, već se usmerite na novu sreću u svom životu. Pazite da se ne zaljubite previše. Moguće su i romanse na poslu. Znakovi sa kojima je moguća ozbiljna veza: Škorpija, Ribe, Bik. Zaobiđite: Vagu, Ovna, Blizance.

Škorpija

Iskoristite svaki trenutak. Vi konstantno pokušavate da promenite svoj odnos na ljubavnom planu u skladu sa ličnim željama i interesima, ali imate utisak da stalno lupate glavom u zid. Međutim, ovo je period kada ćete imati lošu komunikaciju sa partnerom. Ono što možda vama izgleda jasno i prihvatljivo, za vašeg partnera je totalno suprotno. Ovih dana nema mnogo nade da ćete naći dovoljno izazovnog partnera koji će zadovoljiti vaše kriterijume, ali ne brinite, u naredni period ulazite sa novim mogućnostima za partnersku vezu.

Savet za zauzete osobe: da ne rešavaju probleme partnera ako oni to od njih ne traže. Moguće upuštanje u kratku avanturu o kojoj ne znate ama baš ništa. Vi ste trenutno ranjivi, te prepustite partneru da kreira zajednički život. Potrudite se da uživate maksimalno u privilegijama koje dobijate od svoje porodice i prijatelja.

Za slobodne osobe predstoji novo poznanstvo koje obećava uzbudljive emocije i “zadovoljstvo”.

Horoskop
foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

Strelac

Napeti ste i ne dopada vam se psihološki pritisak koji osećate, plus vas iritira partnerovo ponašanje. Zbog emotivne nesigurnosti imate potrebu da proveravate svog partnera, pokušavate da utvrdite sličnosti i razlike koje vas udaljavaju. Proverite svoje emotivne sumnje na vreme i preuzmite inicijativu. Ukoliko ste slobodni, neko će vas šarmirati svojom atraktivnom pojavom ili neobičnim stilom udvaranja. Izuzetno vas privlači kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u vašem društvu nešto od toga nedostaje. Nema potrebe da komplikujete svoj emotivni odnos ili da postavljate »stroge uslove«, koje neko ne može da ispuni.

Jarac

Vaš emotivni zanos je u silaznoj fazi. Trenutno ni ne razmišljate o ljubavi, a partnera doživljavate kao prijatelja. Interesantno je da nikome od vas to ni najmanje ne smeta. Prihvatili ste oboje vašu vezu kao nešto što se manje-više podrazumeva. To je ipak potencijalno vrlo opasna situacija, jer možete se nesvesno vezati za nekog ko vam nikako ne odgovara kao osoba i partner. Iako ste fokusirani na mnoge druge životne probleme, ne bi trebalo da situaciju u ljubavi prepustite slučaju. Bilo bi dobro da sa partnerom porazgovarate ovih dana o tome kako vidite vašu vezu u budućnosti. Slobodne osobe su u sličnoj poziciji. Ne razmišljate o ljubavi. Niko i ništa vas ne pokreće. Rukovodite se osnovnim instinktima. Jedno veče ste sa jednim partnerom, a sutra sa drugim. Najgore od svega je što ni vi u tome ne vidite ništa loše, pa samim tim i ne činite ništa da se situacija promeni.

Vodolija

Za razliku od uspeha na poslovnom planu, na ljubavnom neće baš sve toliko blistati. Potajno priželjkujete pažnju od jedne osobe, ali niste sigurni da li će stići. Savet vam je da dozvolite nekome kome se sviđate da vodi brigu o vama. Vi poznajete tu osobu i verujte ona je u ovom trenutku kao stvorena za vas.

Zauzete osobe će uživati u ovom periodu sa svojim partnerom. Očekujte u drugoj polovini ovog perioda spontani susret sa osobom koja vam se potajno sviđa.

Za zauzete je ovaj period vrlo bitan, jer će rešiti neki problem koji traje već nekoliko meseci. Moguće je da dostignete ljubavnu sreću samo ukoliko verujete u mogućnost zajedničkog angažmana na tom polju.

Prihvatite poziv za izlazak jer već dugo sedite kod kuće. Opustite se i setite se zašto ste drugari iz rane mladosti.

Ribe

Povezanost s voljenom osobom biće jaka u dalekim i neobičnim temama i bavljenjima. Pred vama su dani u kojim ćete razmenjivati ideje o svemu i svačemu, ali će vas to oboje ispunjavati. Oni koji su još sami tražiće osobu iz svojih snova.

Bonus video:

01:49

POZNATI KUVAJU U EMISIJI MAJKE I SNAJKE Recept za pileća krilca sa pivom kakve dosad niste probali, za sam kraj VIP nedelje

(Espreso/24sedam/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.