EVO KAKO ĆETE DA PREPOZNATE KADA JE MUŠKARAC MAMIN SIN: Ako se ovako ponaša BEŽITE glavom bez obzira
Majka i sin, Foto: Profimedia

pažnja

EVO KAKO ĆETE DA PREPOZNATE KADA JE MUŠKARAC MAMIN SIN: Ako se ovako ponaša BEŽITE glavom bez obzira

Osobine koje imaju "mamini sinovi"

Objavljeno:

Neke majke ne prihvataju istinu da su njihovi sinovi odavno odrasli, sazreli i da im nije potrebna preterana briga. I dalje se ponašaju kao da njihovi „dečaci” imaju još 5 (10,13) godina... Majke stvaraju mamine dečake. Oni brinu o njima, neguju ih, rešavaju sve njihove probleme i štite ih od životnih teškoća. A kada dođe vreme, predaju ih u ruke budućim partnerkama koje često preuzmu ulogu majme.

Tako da sada one mogu da brinu, neguju i štite tog neprocenjivog muškarca od životnih oluja. Šta učiniti kada prezaštićenost majke pređe sve granice? Kada svog odraslog sina nastavlja da "gaji" kao da je dete? Ovo nije naivna situacija, posebno ako se ovakva osoba pojavi u vašem životu kao potencijalni partner. Imajte na umu da postoje znaci koji ukazuju na to da vaš izabranik može da bude ",mamin sin" ali i da nije vaš posao da ovo menjate - odnos između majke i sina je u potpunosti njihova stvar na kojoj moraju da rade. Evo 10 jasnih znakova da je vaš partner "mamin sin".

Majka i sin
foto: Jonatan Fernstrom / Carte Blanche / Profimedia

1. On je u večitoj potrazi za dostojnim poslom, šefom sa razumevanjem, dostojnim životnom saputnicom

Vredi napomenuti da su sve njegove pretrage osuđene na neuspeh. Naravno: nije sposoban da radi i da zasnuje porodicu. I traži mesto gde će imati minimum obaveza. Zbog toga su svi oko njega uvek krivi jer ne razumeju njegovu suptilnu dušu, ne cene ga itd, itd. Takve optužbe su metod manipulisanja ljudimai ne menjanja ništa u životu.

2. Bez oklevanja prima novac od žena: majke, žene, sestre, ljubavnice

I ne oseća se stid zbog toga. Nikako, uveren je da mu i dalje duguju novac. Jer je već svojim rođenjem usrećio je ovaj svet.

3. Često su podložni zavisnostima

Obično su to alkoholna pića i/ili kompjuterske igrice. Iznutra sebe smatra neuspehom, a njegovo samopoštovanje beskrajno pati. Imajući svetonazor dečaka u telu zrelog muškarca, on živi neodgovornim životom. Teško je to priznati. Lakše je na neki način pobeći od stvarnosti.

4. Stalno citira svoju mamu

"Moja majka kaže da..." "Mama ne bi odobrila." NJegova majka je nepokolebljiv autoritet i malo ko može da se meri sa njenim stavovima, mišljenima i uverenjima.

5. NJeno ime je prvo na listi telefonskih poziva

Nema ništa loše u tome što neki muškarci održavaju topao odnos sa svojom majkom i pokazuju poštovanje. Psiholozi su uvereni da takvi muškarci projektuju slično ponašanje i na druge žene. Prijateljstvo između majke i sina je divno. Ali nema ničeg dobrog u tome što kada majka želi da zna sve o svakom koraku i pokretu svog sina. Želja da ga kontroliše može postati patološka.

Majka i sin
foto: Profimedia

6. Čak je i donji veš briga njegova majka

On ne zna na kojoj su polici u ormanu njegove gaće ili gde su mu čiste čarape...Majčina briga se proteže čak i na pitanja vezana za donji veš.

7. Uvek će biti na majčinoj strani

Majka je uvek i svuda na prvom mestu. Stoga, njeno mišljenje nevidljivo lebdi i u porodici njenog sina. Žene koje imaju ovakve svekrve najbolje zanju kroz šta svakodnevno prolaze.

8. On stalno poredi svoju ženu i majku

Mama bolje kuva, vodi kuću, brine itd. Poređenje očigledno ne ide u prilog ženi. Pitanje je koliko ona ima strpljenja.

9. Mamina odluka je za njega zakon

Postoji vic: „Sine, treba da imaš svoje mišljenje! A sad će ti mama reći...” To je sve. Majka donosi važne odluke, ali sin nema pravo glasa. I to mu sasvim odgovara.

10. Čak i sa 30 godina finansijski zavisi od majke

Najbolja opcija za njega je i da živi sa majkom, Ili praktično u susedstvu. Tako se oslobađa svakodnevnih neprijatnih poteškoća. A majka zadovoljava svoje ambicije, stvarajući utisak sopstvene nezamenljivosti.

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso/NovostiMagazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.