U VREME BOŽIĆNOG POSTA SVI VERNICI JEDU OVU ČORBU: Pravi se od omiljenog SRPSKOG POVRĆA, a zagreje vas za SEKUND
Ilustracija, Foto: Printscreen/ Youtube/ Ivana Lalicki

prijatno

U VREME BOŽIĆNOG POSTA SVI VERNICI JEDU OVU ČORBU: Pravi se od omiljenog SRPSKOG POVRĆA, a zagreje vas za SEKUND

Topla čorba od paraajza uvek je dobar izbor za vreme posta

Objavljeno:

Topla supa ili čorba je neizostavan deo svakog zimskog ručka, a danas vam predstavljamo recept za posnu čorbu od paradajza.

Sastojci:

  • 100 ml soka od paradajza
  • 1 kašika ulja
  • 1 kašika brašna
  • 1 l vode
  • 1 čen belog luka
  • suvi biljni začin
  • biber
Gaspačo, Gaspaćo, Paradajz čorba, Čorba, Povrće
foto: Printscreen/ Youtube/ Ivana Lalicki

Priprema:

Na zagrejanom ulju propržite jednu kašiku brašna.

Dodajte sok od paradajza i jedan litar hladne vode, pa mešajte sve vreme dok ne proključa.

Dodajte sitno iseckani beli luk, suvi biljni začin i biber. Poslužite toplo, ukoliko ne postite, možete dodati kašiku pavlake.

Prijatno!

Bonus video:

02:17

ROLAT OD MLEVENOG MESA I VITAMINSKA SALATA KAKVU NISTE PROBALI! Pogledajte recept za brzu i ukusnu pripremu

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.