paŽnja
OVU VRSTU MESA OBOŽAVA DA JEDE VUK KOSTIĆ: Srbin uživa u njemu, a može biti OPASNO ako se NE SPREMI KAKO TREBA
Kao strastveni lovac, Vuk priznaje da najviše voli da jede divljač iako nije vešt u spremanju
Vuk Kostić kao strastveni lovac priznaje da najviše voli da jede divljač iako nije vešt u spremanju.
- Divljač je opasna za spremanje jer ako se dobro ne spremi, stvarno može da bude žilava kao đon i onda ljudi imaju otpor prema tome. Kad to radi neki profesionalac kao što je moja majka, ona odvaja od žilica, secka meso na kockice ako je za gulaš i onda to bude stvarno super. Jeo sam sto puta kad me časte ljudi kad imaju divljač, a meni je toga preko glave i onda kad probam, samo se razočaram - priznaje on i otkriva da je oduševljen mesom muflona.
- Meni je najbolje i najmekše meso muflona. To je pravio Mika Aleksić, moj profesor glume, kada sam mu jednom doneo za rođendan celog muflona. To je divlji ovan, inače mediteranska divljač, i Mika i njegova supruga su to pravili sa nekim šumskim plodovima koji su odlično išli uz meso. Svima je išla voda na usta i tog muflona smo smazali za pola sata. Mislim, bilo je dosta ljudi, al’ je brzo planulo - zaključuje kroz osmeh Vuk Kostić.
(Espreso/Neven Džodan)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!