STAVILA JE OVO ISPOD MOKROG VEŠA U KUĆI I OSUŠIO SE ZA PAR SATI: Od NEPRIJATNOG MIRISA i BUĐI nije ostalo ništa ŠOK
Ilustracija, Foto: Profimedia

paŽnja

STAVILA JE OVO ISPOD MOKROG VEŠA U KUĆI I OSUŠIO SE ZA PAR SATI: Od NEPRIJATNOG MIRISA i BUĐI nije ostalo ništa ŠOK

Ali, jedna žena je otkrila šta možete učiniti kako bi se vaša odeća brže osušil

Objavljeno: 11:31h

Žena tvrdi da je pronašla najbolji trik za sušenje odeće u zimskim danima, kada to radimo unutra, a da istovremeno ne podstiče pojavu vlage u buđi.

Sušenje oprane odeće u zatvorenom prostoru nije uvek jednostavno, jer joj često treba više vremena da se osuši, što znači da ostaje duže vlažna - zbog čega može imati neprijatan miris i izazvati stvaranje buđi u kući.

Ali, jedna žena je otkrila šta možete učiniti kako bi se vaša odeća brže osušila. Upotrebite aparat za isušivanje vlage u vazduhu. Amelija je objavila video na TikToku u kojem kaže da treba kupiti taj aparat koji će izvući vlagu iz vazduha i vaše odeće, ostavljajući je suvom brže nego ikada.

Sušenje veša, Veš, Sušač za veš
foto: Fatih Mehmet enel / Alamy / Alamy / Profimedia

„Ovo je najbolji način za sušenje odeće zimi, kada napolju pada kiša ili sneg i morate to da radite unutra. Stavite odeću na stalak za sušenje i nabavite aparat za upijanje vlage“, priča ona u videu. „Ovo će vam sigurno biti najbolja stvar ikada, samo ga stavite ispod sušača za odeću, prostrite veš i pustite ga da odradi svoje. Upiće svu vodu iz odeće koja će se osušiti za nekoliko sati i nećete imati vlagu u kući. Genijalno, znam!“, dodala je.

Komentatori Amelijine objave složili su se da je trik odličan za brzo sušenje odeće, budući da su mnogi to i sami radili.

01:23

IMATE PROBLEM SA GREJANJEM? Ovo je RAZLOG zašto su vam MLAKI radijatori u stanu (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Najžena/Vesna Vukadinović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.