AU, KOLIKO GODINA IMA MILOŠ BIKOVIĆ: Izgleda kao dečkić, KAD ČUJU CIFRU ŠOKIRAJU SE SVI ODREDA
Miloš Biković, Foto: Profimedia

paŽnja

AU, KOLIKO GODINA IMA MILOŠ BIKOVIĆ: Izgleda kao dečkić, KAD ČUJU CIFRU ŠOKIRAJU SE SVI ODREDA

U februaru 2021. godine Miloš Biković je dobio rusko državljanstvo

Objavljeno:

Miloš Biković sin je Milana i Marije, i odrastao je uz starijeg brata Mihaila, koji je iguman Manastira Jovanja. Njegovo detinjstvo obilježilo je razvod roditelja, nakon čega se njegov otac preselio u Nemačku, ostavljajući mladog Miloša uz majku i brata.

Obrazovanje je za Miloša bilo putovanje koje je započelo u Vršcu, gde je završio osnovnu školu, a nastavilo se u Beogradu, gde je diplomirao na četrnaestoj beogradskoj gimnaziji. Njegova ljubav prema glumi cvetala je pod mentorstvom Snežane i Nenada Nenadovića, kao i u školi glume i govora DADOV. Vrhunac njegovog obrazovanja bio je diplomski studij na prestižnom Fakultetu dramskih umetnosti, gde je stekao zvanje u klasi profesora Dragana Petrovića.

Miloš Biković, jedan od najpoznatijih srpskih glumaca mlađe generacije, poznat je po svojoj diskreciji kada je reč o privatnom životu. Iako je javnost često znatiželjna, Biković svoju intimu čuva daleko od očiju javnosti. Tokom studija na Fakultetu dramskih umetnosti, bio je u vezi sa koleginicom Anjom Alač. Međutim, srca mnogih fanova zaintrigirala je i njegova veza sa glumicom Brankicom Sebastijanović, koja je trajala od 2011. do 2014. godine.

Miloš Biković
foto: Damir Dervišagić

Njegovo srce nije ostalo imuno ni na međunarodne lepote, pa je tako početkom 2016. godine bio u vezi sa ruskom manekenkom Sašom Lus. Iako je ta veza bila kratkotrajna, ljubav prema Rusiji je ostala, što je potvrdio i dobijanjem ruskog državljanstva 2021. godine. Krajem iste godine, Biković je započeo romansu sa ruskom glumicom Aglajom Tarasovom, sa kojom je delio set filma “Led”. Međutim, njihove staze su se razišle početkom 2018. godine.

Sredinom 2018. godine, Bikovićeva ljubavna priča se nastavila sa srpskom manekenkom Barbarom Tatalović. Njihova veza, koja je trajala godinu i po dana, završila se u novembru 2019. godine, dodajući još jedno poglavlje u Bikovićevom bogatom ljubavnom životu. Ovaj glumac u ljubavi preferira tišinu i privatnost, ostavljajući fanove da nagađaju o detaljima njegovog srcolikog putovanja.

U februaru 2021. godine Miloš Biković je dobio rusko državljanstvo. Omiljeni pisac mu je Fjodor Dostojevski.

Ako do sad niste znali, Miloš Biković je rođen 13. januara 1988. godine u Beogradu.

00:55

LAUŠEVIĆ JE URADIO NEŠTO ŠTO MI JE SMETALO, A ZBOG TOGA SAM TO ŠTO JESAM! Jami o tome kako joj je glumac obeležio karijeru

(Espreso/biografijaonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.