MUŠKARAC KOJI RADI OVO PRAVI JE MAHER U KREVETU: Jedna stvar ga uvek OTKRIJE - odmah ćete znati koliko je STRASTVEN
Intimni odnosi, Foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

DA LI JE MOGUĆE?!

MUŠKARAC KOJI RADI OVO PRAVI JE MAHER U KREVETU: Jedna stvar ga uvek OTKRIJE - odmah ćete znati koliko je STRASTVEN

Postoje razni načini po kojima možete da donesete zaključak kakav je neko u krevetu

Objavljeno:

Kako videti koliko je muškarac dobar u krevetu? Prema rečima stručnjaka moguće je otkriti koliko je partner strastven i dobar u intimnim odnosima, samo treba dobro obratiti pažnju.

Prema rečima Trejsi Koks za"Dejli mejl", poljubac je ključni pokazatelj ljubavnih sposobnosti muškarca. Ona navodi da način na koji muškarac ljubi može otkriti mnogo toga o njegovim veštinama u krevetu. Muškarac koji se ljubi "prenežno" i proizvodi puno tečnosti može biti znak nedostatka strasti i kreativnosti u se*sualnom odnosu. S druge strane, muškarac koji strasno ljubi i odgovara na inicijativu žene, može ukazivati da je reč o strastvenom ljubavniku koji je spreman da učini partnerku srećnom. Takođe, način na koji muškarac dlanovima obuhvati lice tokom poljupca može biti dobar znak za buduće uzbuđenje u krevetu.

Orgazam, Seks
foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

Indikatori veština u krevetu kroz svakodnevne navike Pored poljupca, Koks ističe da postoji nekoliko svakodnevnih navika koje mogu otkriti ljubavne veštine muškaraca. Način na koji muškarac jede može ukazati na njegovu strpljivost i senzualnost, dok njegov govor i ponašanje u društvu takođe mogu odavati njegove sklonosti u krevetu. Čak i način na koji muškarac sedi i dodiruje druge može pružiti uvid u njegove ljubavne osobine. To znači da muškarci koji direktno gledaju u vas, a leđima su okrenuti od ostatka prostorije negde, u krevetu će pokazati dominaciju. Značaj držanja za ruke u proceni veština u krevetu

Držanje za ruke takođe može biti značajan faktor u proceni veština muškarca. Prema stručnjakinji, muškarac koji često poseže za partnerkinom rukom i isprepliće prste može ukazivati na emotivnog partnera, dok oni koji tek povremeno dodiruju ruku partnerke nisu toliko taktični u se*sualnom odnosu.

BONUS VIDEO

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.