MUŠKARAC (30) IMAO ODNOSE SA DVE BAKE OD 67 i 70 GODINA: Sad je PRIZNAO kakve su U KREVETU, tvrdi da "ZNAJU ZNANJE"
Ilustracija, Foto: Profimedia

paŽnja

MUŠKARAC (30) IMAO ODNOSE SA DVE BAKE OD 67 i 70 GODINA: Sad je PRIZNAO kakve su U KREVETU, tvrdi da "ZNAJU ZNANJE"

Ne samo da je ovaj tridosetogodišnjak uneo živost u njihove monotone živote, već ih je osmelio i da eksperimentišu u krevetu

Objavljeno:

Muškarac star 30 godina uspeo je da šokira svet pričom o svojim "ljubavnim apetitima" i partnerkama za intimne odnose. Ako ste pomislili da se hvalio akcijom sa po*no glumicom ili učešćem u orgijama, grešite. Nešto drugo njega "radi"... Intimni odnosi sa bakom svog najboljeg prijatelja, udovicom od 67. godina. Ali, tu nije kraj. Čini se da mu živahna bakica nije bila dovoljna, pa je zaveo i njenu 70-godišnju sestru, takođe udovicu.

Ne samo da je ovaj tridosetogodišnjak uneo živost u njihove monotone živote, već ih je osmelio i da eksperimentišu u krevetu. Pa tako su probali i trojku, a po rečima mladića, bilo je fenomenalno. "Sada imam se*s sa obe", pohvalio se on. "One jesu stare, ali znaju znanje!" A evo kako je uopšte došlo do toga da započene aferu sa bakom svog prijatelja.

Seks
foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

"Često sam dolazio kod mog najboljeg prijatelja, Fila. Njegova baka je veoma duhovita, stalno nas je zasmejavala, pravila nam palačinke i uvek je bila voljna da ćaska sa nama. Jednog dana sam otišao kod Fila da pozajmim neke video igrice, ali on nije bio kod kuće. Bila je tu njegova baka, Anet. Počeli smo da pričamo o životu, i tako smo došli do se*sualnih tema. Mislio sam da me samo provocira, pa sam se pridružio njenoj igri. Na kraju smo imali se*s na sofi. I mogu vam reći da je bilo fenomenalno", otkrio je.

"Od tada imamo redovan se*s. Moj prijatelj još uvek ne zna, a ni ja nemam petlje da mu kažem. Anet me je upoznala sa svojom sestrom Džuli. Preporučila me je kao pravog pastuva, pa je i Džuli htela da me 'proba'. Sada imam se*s sa obe i svi uživamo", kaže ovaj momak koji, pak, brine da bi ova neobična veza mogla da mu pokvari odnos sa prijateljem.

03:55

SEKSOLOG ZAPLAKAO U EMISIJI UŽIVO: Zbog čipsa sa ukusom VAGINE?! Kroz te stvari deca trebaju polako da prođu

(Espreso/MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.