SUTRA NAM STIŽE RETROGRADNI MERKUR U JARCU: Astrološkinja UPOZORILA na nezadovoljstva koja će PREPLAVITI znakove
Retrogradni Merkur, Foto: Profimedia

Obratite pažnju

SUTRA NAM STIŽE RETROGRADNI MERKUR U JARCU: Astrološkinja UPOZORILA na nezadovoljstva koja će PREPLAVITI znakove

Retrogradan Merkur u Jarcu daje dubok i temeljan intelekt

Objavljeno:

Samoizražavanje je teško i ulaže veliki napor u ono što misli. Vodi ozbiljne razgovore i ima teškoće u ličnim odnosima. Često priča o prošlosti. Astrološkinja otkriva i kakvi su aspekti na ceo dan.

- Od petka Merkur ulazi u znak Jarca na par dana da bi se ponovo vratio u znak Strelca, jer će se kretati retrogradno. Odjednom postajete ozbiljniji a komunikacija se smanjuje.

Manje ćete govoriti, a reči će imati težinu. Bićete okupirani donošenjem odluka ali i pritisnuti odgovornušću i brigom. Ovog dana može doći do nezadovoljstva i promena kroz emotivne odnose.

Pojavljuju se sve vrste strahova i promena raspoloženja. Lako se možete povlačiti u sebe i reagovati uvređeno na nečije postupke. Više vam prija da boravite u svom poznatom okruženju i sa bliskim ljudima - rekla je astrološkinja Jasmina Mitrović za portal Srbija Danas.

Merkur
Merkurfoto: profimedia

Merkur u astrološkoj simbolici predstavlja logički um, način razmišljanja i komunikaciju, razmenu informacija, saobraćaj i informacije o smeru putovanja, u suštini predstavlja našu interakciju na mentalnom nivou. Znak Jarca u astrološkoj simbolici predstavlja dostizanje vrhunca, tj. maksimuma. Označava najvišu tačku, vrh, kao i sve što je dostiglo svoju krajnju upotrebnu formu i svoju stabilnost, sigurnost, što je odlika potpune materijalne forme koja u takvom stanju traje u određenom intervalu vremena.

Znak Jarca pripada elementu zemlje, pa samim tim predstavlja i planinu i to planinu sa najvišim vrhom, kao i pasivnom kvalitetu, što možemo povezati sa elementom zemlje i samom planinom koja je nepomična. Ovu simboliku možemo ovde povezati i sa simbolikom Merkura koji vlada i egzaltira u znaku zemljane i pasivne Device, pa možemo zaključiti na osnovu toga da se Merkur oseća dobro u znaku Jarca zbog srodnih simbolika.

BONUS VIDEO

08:06

NA OVAJ ZNAK ĆE RETROGRADNI MERKUR IMATI NAJVEĆI UTICAJ:

(Espreso/Srbijadanas/J.Šipčić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.